Műsorújság
RTL Most

Összefogtak a sztárok a gyerekekért

Mága Zoltán minden évben jótékonysági koncertet ad a Parlamentben. Idén Ádok Zoli is fellép.

Ádok Zoli csatlakozott Mága Zoltánhoz. A hegedűsök királya az idén, szokásos Parlamenti karácsonyi koncertjén már az egykori kiscsillaggal lépett fel. Ádok Zoli musical énekesként könnyen megtalálta helyét a komolyzene világában.

- Mága Zoltán pár hónapja felkért, hogy csatlakozzak koncertjéhez, ami egy jótékonysági koncertsorozat, és minden koncerttel egy lélegeztető gépet vagy egy műtétet ki tud fizetni ezzel. Gyerekeknek tud segíteni, fantasztikus érzés, hogy én is részese lehetek ennek - mondta Zoli.

Valószínűleg közös előadásaikat még éveken át hallgathatja majd a nagyérdemű, ugyanis mindketten elégedettek a végeredménnyel. A legközelebbi koncertre pedig egy igazán különleges produkcióval készülnek.

- Egy duettet fognak énekelni, az Aladin és a csodalámpából, egy szerelmes duettet. A lányom az 14 éves lesz. Annyit árult el nekem a rendező, hogy repülni fognak varázsszőnyegen.

Ádok Zoli már alig várja mesébe illő kalandját, de Mága Zoli kislánya is szorgosan gyakorol. A sok közös munka olyannyira összehozta a két Zoltánt, hogy mára jó barátok lettek és nem csak a zenében találták meg az összhangot. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók