Műsorújság
RTL Most

Bársony Bálintnak bejött a váltás

A szaxofonos kivált a Back II Black-ből, azóta rajongói között több Királynő-jelölt is felbukkant.
Bársony Bálint napfényt csal az emberek szívébe. A Back II Black szaxofonosa év elején kivált a zenekarból, és teljesen más zenei irányba indult el a Juhász Attila Jazz Quartettel. Bálint új erőre kapott a frontember szerepében, sőt még a hangját is hallatja.

- Egy olyan csúcs szuper zenekar áll mögöttem, akik a legapróbb mozdulatomra is reagálnak, és követnek engem, és kísérnek engem. Ez egy finom dolog, teljesen más műfaj, amit eddig csináltam, ehhez nagyon sokat kellett érnem, tanulnom, és még most is csak az elején vagyok, de Jack segítségével taroljuk a slágerlistákat.

Első albumuk már a megjelenés pillanatában platinalemez lett, hála a vájtfülű hallgatóságnak. A zenekar így már királyi, pontosabban királynői figyelemben is részesül. Polgár Kriszta, és Claudia Dedei, alias Tücsi régóta szeretik Bálint zenéjét, sőt szívesen zenélnek is együtt vele. Szily Nóra régi barátságot ápol Bálinttal, és bár ritkán találkoznak, mindig nagy örömmel ülnek le egy baráti csevelyre. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók