Műsorújság
RTL Most

Férfiak Hernádi Judit életéből

Van, akivel régóta együttműködnek, de csak az utóbbi hetekben került hozzá közel.
Hernádi Juditnak mégis sikerült. A Csillag Születiknek köszönhetően megtört a jég, és a színésznő közelebb került rendezőjéhez, Szirtes Tamáshoz, akivel a tehetségkutató mellett a Jutalomjáték című darabon dolgozik.

– Attól, hogy ott ül mellettem a Csillag születikben, sokkal jobban megismertem. Sokkal jobban látom, hogy milyen. Hogy hol vannak a kedves gyengéi, a kedves erősségei. Hogy ő milyen ember, igen. Sokkal jobban látom. És ez jó.

Hernádi Judit és Gálvölgyi János már mozdulatokból is megértik egymást. A színészek több produkcióban is dolgoztak együtt, ezek között olyan is van, amiben már tíz éve várják esténként, hogy felmenjen a függöny.

– Jucival annyira más a dolog, mint a többi kedves kollegámmal, hogy amikor megjön, valami hallatlan biztonság száll meg és akkor tudom, hogy olyan valaki jön mellettem és velem, akibe bele tudok kapaszkodni és az nagyon-nagyon jó érzés – mondta Gálvölgyi János.

Az előadás tele van humorral és könnyfakasztó jelenetekkel, amit a két főszereplő a rendező instrukcióival könnyedén megold. A művészek a közös munkának köszönhetően joggal érezhetik úgy, hogy ez nemcsak a nézőknek, hanem nekik is egy jutalomjáték. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók