Műsorújság
RTL Most

Lajsz András Hasselhoffal is kevert már

A mixerek nemzetközi szaktekintélye jó barátságot ápol a Baywatch sztárjával.
Lajsz András docens lett. Az ország leghíresebb bármixerét egy főiskola kérte fel a megtisztelő feladatra. András egy percig sem habozott, hisz mindene a tanítás. Szeretné a magyar gasztronómiát soha nem látott magaslatokba röpíteni a jövő nemzedékének segítségével.

András nemzetközi szaktekintély, csaknem 40 éve van a szakmában, és az elsők között tanult mixelést Magyarországon. A Diridári házigazdája hosszú évek alatt sok-sok világsztárnak kevert már koktélt. Az italt roppant mód kedvelő David Hasselhoffal már-már baráti kapcsolatot ápolnak. Legutóbbi találkozásukkor még szerepet is cseréltek.

- Mikor felismert, odajött a mikrofonnal és azt énekelte, hogy ukacsaka ukacsaka, aztán ő kivette a kezemből a shakert, odaadta nekem a mikrofont, én énekeltem a refrént, ő meg rázta a pinacoladát. Szóval ilyenek is vannak, csodálatos volt.

András rendszeresen mixel az Operabálon, de más rangos rendezvényeken is ő gondoskodik az italkülönlegességekről. A „docens úr” mostantól nem csak a bárpult mögött, hanem a katedrán is brillírozhat. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók