Műsorújság
RTL Most

Szirtesnek öt favoritja is van

A Madách Színház igazgatójának a rendezés napi 24 órás munka, de a tehetségkutatót is élvezi.


EXTRA - A Jutalomjáték próbáján jártunk a Játékszínben


Szirtes Tamás kemény napok elé néz. A rendező ugyanis amellett, hogy a Madách színház igazgatója, a Játékszínben is rendez, szombat esténként pedig a Csillag születikben zsűrizik. A tanár úr a rengeteg munka ellenére egyáltalán nem fáradt, sőt! Még arra is volt energiája, hogy a színházi próbán stábunkat is rendezze.

- Valóban most három jelentős dolog folyik egymás mellett. A Madách Színház egy 24 órás program, akár bent vagyok, akár nem, a Játékszínben rendezem a Jutalomjátékot, és azért a Csillag születik is egy komoly feladat. Nagyon várom már az élő adásokat, és nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy az a sok kis remény, amit emberekhez fűztünk az elődöntőben, végülis abból mi valósul meg.

A rendező a munka mellett egészségére is odafigyel. Tamás rendszeresen jár úszni, amit 25 éve egyetlen reggel sem hagyott ki.

- Nem hiszem el egyébként, hogy ezt ne tudná bárki megcsinálni, aki igazán akarja. Ma már kifejezetten képtelenségnek tűnik, hogy az ember egy nap ne menjen le. Azt kell, mondjam, hogy a nap legkreatívabb része nekem az úszással töltött idő.

Na meg a zsűri társakkal való ötletelés, hiszen az első szombati adás előtt nem árt még egyszer átbeszélni a teendőket. Tamásék szerint fontos, hogy tárgyilagosan tudják értékelni a produkciókat, annak ellenére, hogy mostanra megkedvelték a kiscsillagokat.

- Olyan sokesélyes a műsor, hogy nehéz egy-egy kedvencet kiemelni. Mondjuk, ami engem illet, van legalább öt kedvenceem, de nem szeretném elmondani, hogy ki, meg persze nem akarok senkit sem befolyásolni.

Tamás tehát már nagyon várja a szombat estéket, és nem csak a látványos vagy éppen szórakoztató produkciók miatt, hanem azért is, mert a rendezői gondok ezúttal nem az ő vállát nyomják majd. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL most-on!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók