Műsorújság
RTL Most

Tovább csábítanak a kórházi szívtiprók

Folytatódik a Grace Klinika és a Vészhelyzet. Eláruljuk a legfrisebb pletykákat a szereplőkről.

Intubálás, töltés háromszázra, 10-es szike és rengeteg szerelmi zűr. Akinek elvonási tünetei voltak, fellélegezhet: folytatódnak a kórházsorozatok az RTL Klubon. A Grace Klinikán kiderül, hogy Meredith és Derek továbbra is okoznak-e egymásnak "kamrai tachycardiát", vagy éppen egy harmadik személy gyorsítja be McCsábító sinus-ritmusát.

Ellen Pompeo a valóságban egyetlen páciens körül ugrál mostanában, ugyanis nemrég életet adott kislányának, aki a Stella Luna, vagyis az igazán űrbéli Csillag Hold nevet kapta. Meredith-ként a Grace klinikán is új családtagja érkezett. Lexie, a féltestvére szépen lassan a mindennapi "kisrutinjának" része lesz, pedig a sorozat írói elég hirtelen találták ki az új szálat.

Szeptemberben az Izzie Stevenst játszó Katherine Heigl is anya lett, de az ő DNS-e nem egyezik csemetéje génjeivel: férjével az örökbefogadás mellett döntöttek. A koreai kislányával készült családi fotók bejárták a világsajtót.

Kevésbé megható módon, de a nőcsábász Mark Sloant játszó Eric Dane is a címlapokra került a nyáron. Felkerült ugyanis az internetre egy olyan édes hármas-házivideó, amin "mesterségesen lélegzeti" feleségét, majd egy volt tini-szépségkirálynőt. A csapodár Mark tehát nem is áll olyan távol a színész igazi énjétől.

A Vészhelyzet legutóbbi részeiben Abbey megcsalta Lucát, aminek a következményeivel a következő epizódokban kell számolnia.

A valóságban a 44 éves Maura Tierney súlyos betegséggel küzd, a nyáron mellrákot diagnosztizáltak nála.

A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók