Műsorújság
RTL Most

Zoltán Erika felkészíti lányát a szerelemre

Erika lánya, Zoé már kamaszodik. A híres mama pedig szeretné megóvni őt a betegségektől.
Zoltán Erika résen lesz. Az énekesnő 12 éves lánya, Zoé számára közeleg az idő, amikor ő lesz a túl szexi lány és belép Casanova az életébe. Így Erika úgy döntött, itt az ideje, hogy leüljön Zozival és a legfontosabb dolgokat elmondja lányának a szerelemről és a szexről.

– Beszéltünk mi már eleget arról, hogy hogy kell megtalálni majd azt az elsőt, és hogy hogy kell irányító típusnak lenni, és semmiképpen nem megadni magunkat, és így tovább. Az, hogy pontosan majd mi és hogy történik, én megmondom őszintén, hogy annak nem vagyok híve, hogy ezt próbáljam meg szájba rágni, mert ezt úgyis remélhetőleg adja majd az élet.

Zozi körül már legyeskednek a fiúk. Erikának és férjének, Robinak pedig határozott elképzelése van arról, hogy milyen ne legyen majd lányuk udvarlója.

Erika: Ami fontos, hogy ne legyen motoros, ne legyenek tetkói, ha egy mód van rá, ezek az én kritériumaim, aztán, hogy ezekkel mennyire találkozik az ő ízlése a későbbiekben... Tényleg kislány, nem látszik annak, de az.
Zozi: Én úgy gondolom, hogy anyuval mindent meg lehet beszélni, ha lesz barátom, azt is meg tudom vele beszélni.

Erika tudja, hogy lányával való kapcsolatában fordulópontot fog jelenteni, ha Zoé életében megjelenik az első pasi. De azt is reméli, hogy minden eddigi tanácsát is megfogadja majd a kislánya.

– Amikor majd nekikezdenek először az elsővel, aki lehet, hogy nem lesz az igazi, de ettől függetlenül az elsőn, amin mindenképpen túl kell esni, akkor arra készüljön föl, nemcsak lelkileg és fizikailag, hanem vigyázzon magára.

Erikánál eddig kétszer állapítottak meg méhnyakrákot, amit a HPV nevű vírus is okozhat. És mivel létezik ellene védőoltás, Erika úgy gondolta, hogy nemcsak magát, hanem lányát is beoltatja.

– A legideálisabb időpont a betöltött 12 év és a még meg nem kezdett szexuális élet közötti időtartam, nahát ezeknek a kritériumoknak mi megfelelünk.

Erika tisztában van vele, hogy mindentől nem védheti meg Zoét. De hát ez a 12 éves szépség mégiscsak egy szerelemre született nő lánya... A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók