Műsorújság
RTL Most

Peller Mariannt kettéfűrészelték!

Ahogy a szőke műsorvezető fogalmaz, Szujó Zoltán kiélhette magát rajta...

Peller Mariann felháborodott. Kollégája, Szujó Zoltán ugyanis azzal fogadta a Reggeliben, hogy ketté fogja fűrészelni őt. Mariann persze csak megjátszotta, hogy dühös, hiszen tudott a produkcióról, melyet a Csillag születik három zsűritagjának adtak elő.

- Reggel rendeztünk ugyan egy kis műbalhét, meg annyira nem örültem a gondolatnak, meg van egy minimális klausztrofóbiám, tehát picit félelmetes volt. De vicces volt. Zoli kiélhette legalább magát rajtam. Úgy belém döfte azt a kést…

A zsűri 28 pontot adott a produkcióra, bár nem tudni, hogy ők Zoli elszántságát, vagy Mariann bátorságát értékelték inkább. Oroszlán Szonja egyébként tegnap érkezett haza New Yorkból, ahol másfajta varázslatot látott: a legnagyobb világsztárokat nézte meg a Brodwayn.

- A kedvencem az a Steady rain című darab volt, amiben Hugh Jackman és Daniel Craig együtt egy színpadon, ami már jól is hangzik és hát fantasztikusak voltak! Illetve egy Hamlet előadást láttam Jude Law-val, ami megint csak fantasztikus volt!

New York pedig eljött Szonja után a két évvel ezelőtti kiscsillagok jóvoltából. Kovácsovics Fruzsi elmondta, hogy amikor csak teheti, az RTL stúdiójában nézi majd végig az adásokat.

- Még anno megfogadtam magamnak, hogy egy olyan alkalom biztos lesz, amikor lentről fogom végignézni, mert ugye mentem végig a döntőig és egyszer se volt, hogy én a közönségből nézhetem majd nyugiban, mindig a színfalak mögött izgultam. Most meglesz ez, hogy most már csak a versenyzőkért fogok izgulni.

Fruzsi az első fordulóban közel 50 versenyzőért izgulhat, és ebben Önök is vele tarthatnak. A Csillag születik első adása ugyanis szombaton este fél nyolckor képernyőre kerül.

A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók