Műsorújság
RTL Most

Sárközi Ákos „megfőzte” Barabás Évit!

A vasárnapi portréban egy gasztronómiai utazás részesei lehetünk, Budapesttől az erdélyi gasztronómián át, egészen Ausztráliáig. Miközben Ákos a kulináris élvezetek felé kalauzol bennünket, erdélyi származású anyósának „szabógallér” nevezetű levesének titkos receptjét is elárulja. Ákos Portugáliából is hozott egy darabot a szívében, s az ott tanultakat, az éttermében is szívesen kamatoztatja. Az ausztráliai új élet kezdete álom maradt csupán, mert időközben megérkezett a szerelem is a séfünk életébe, akiért inkább itthon maradt.

Azóta eltelt már 20 év, született egy csodálatos kislányuk, s ennek köszönheti, hogy megtapasztalta, apának lenni a világ legcsodálatosabb dolga. Ákos tehát remek édesapa, kiváló séf, képeket is fest, sőt, ötvözi a konyhaművészetet a festőművészettel, ugyanis cukrot és lisztet is használ festményeihez.

 

 

Étterme ma már Michelin-csillagos, a második csillagért dolgoznak éppen. Tetovált, kemény fickónak tűnik, de igazából, vajból van a szíve. Ez a szív kőbányai fiatalként együtt dobogott a legkeményebb rock bandákkal, orrpiercinget és hosszú hajat viselt. Mára pedig egy konszolidált, zseniális „konyhaművész”, akinek a művészetét az egész ország csodálhatja a televízió képernyőjén keresztül, de a Gourmet fesztiválon, egészen biztosan összefuthatunk vele.

 

 

A Konyhafőnök, akit úgy tűnik, a nővérének köszönhetünk. A portréban az is kiderült, miért.

A beszélgetést itt megnézhetik!

Legnézettebb videók