Műsorújság
RTL Most

Orlai Produkció vasárnap a Portréban

Az Orlai Produkció mindannyiunk számára ismert név, a brand mögött megbújó ember, Orlai Tibor azonban, keveset mutat magából.

Most Barabás Évivel beszélgetett a vasárnapi Portréban, nem csak színházról. Tibor jól menő vállalkozását, közgazdasági diplomáját cserélte le a színházra. Pedig eleinte csak hobbiból, kedvtelésből menedzselte Eszenyi Enikő ügyes-bajos dolgait, de nagyon hamar beszippantotta a színház, s, ahogy ő mondja, az többé nem engedte el. Mindenféle kultúra iránti szeretetét az édesanyjától örökölte, később pedig, az egyetemi évei alatt, minden este megnézett egy kedvére való darabot. Tibor kicsiben kezdte, de mert nagyot álmodni, és bizony igazi színházat csinált. A legnagyszerűbb színészekkel dolgozik együtt, egy produkció minden munkafolyamatában szívesen részt vesz, ha kell, kelléket vásárol, ha kell, öltöztet, olykor még a díszletezőknek is besegít. Nagyon színészközpontú, ezt nem is tagadja. Vannak kedvencei, de nagyon nyitott az újdonságokra, az új arcokra is. Nyitottság nélkül a művészvilág nem is fogadta volna be.

 

 

Tibor szépen lassan épített fel egy brandet, ma már rengeteg előadásuk van, egyre több színház ad otthont, ad teret a produkcióiknak. A sikerük titka pedig többek között a hétköznapi témák feldolgozása, a társadalmi problémák feszegetése. S, hogy ennyi munka mellett, ilyen jó formában tartja magát Tibor, azt nem csak a kutyáinak köszönheti. Erről is beszélgetnek Évivel, de édesapja halálára is kitér, és kiderül egy nagyon érdekes történet arról is, hogy az ország mára egyik legismertebb vezetékneve, az Orlai, hogyan került a Tibor elé.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók