Műsorújság
RTL Most

Lessen be velünk az aranytorkú énekesnő hétköznapjaiba!

Apró termet, nagy hanggal és az egyik legerősebb, legjellegzetesebb orgánummal a popvilágban. Anastacia-nak azonban nem csak a hangja, de a szíve és az akaratereje is óriási. Kollégánknak, Süle Lászlónak adott exkluzív interjút Londonban.

Anastacia nem szégyenlős, és nem fél az önkifejezéstől sem, nemcsak a szép pillanatokat, de a nehéz élethelyzeteket is megmutatja dalaiban. Gyógyulása óta hálás azért is, hogy példakép és bátorító lehet. Karrierje nem indult könnyen, pedig kincs van a torkában. A tehetségkutató, amibe jelentkezett, egy menekülés volt, mert éppen munkanélküliként tengette napjait. Senki nem bíztatta a színpadra, hiszen a hangja és a külseje megközelítőleg sem hasonlított, ráadásul szemüveges volt, és nagyon más, mint az átlagosan szép lányok. Aztán mégis, jókor volt jó helyen. Legalábbis Anastacia így emlékszik rá.

Azóta gyökeresen megváltozott az élete, s nem csak a zenében érzi jól magát, de a divatot is diktálja, saját tervezésű darabjaival. Egyelőre kutyáival osztja meg az otthon melegét, de semmiképpen sem magányos, hiszen, édesanyja, testvérei és barátai folyamatosan jelen vannak az életében, sokszor koncertjeire is elkísérik.

Nemsokára Magyarországon is elvarázsol minket az aranytorkú énekesnő, ezért ha előtte szeretnének betekintést nyerni Anastacia hétköznapjaiba, tartsanak velünk!

Nézze meg itt a Portré adását!

Legnézettebb videók