Műsorújság
RTL Most

Gubás Gabi felfedi a szépség igazi titkát!

Magyarország egyik legszebb és ugyanakkor „legmákosabb”, legszerencsésebb színésznője a vasárnapi Portré vendége. Nemcsak a színházról, de családról, szerelemről és terveiről is mesélt.

A Gabi becenevet is a színháznak köszönheti, mint ahogyan oly sok mindent az életében. Kicsi gyermekként is színésznek készült már, mert úgy gondolta, akkor nem kell választania, a színpadon úgyis mindenki bőrébe belebújhat. Így aztán nem volt B terv, a Színművészeti Főiskola volt az első, és egyetlen. Virágárus lány is csak azért lett volna, ha nem sikerül a felvételi, de erre azonban már nem került sor.

A színház azóta is terápia Gabinak, ha nem élhetné ki legálisan érzéseit a színpadon, beteg ember lenne. Magánemberként viszont zárkózott, szereti a hétköznapjait megtartani magának, szereti megélni a családjával, gyermekeivel, szerelmével.

Férjével harmonikus, kiegyensúlyozott boldogságban élnek, Gabi szerint ez a szépség, a sugárzó külső titka, azaz szeretve lenni.

Nem vár kiemelkedő filmfőszerepekre, lubickol a szakmai sikereiben, elégedett, és büszke arra, amit saját erejéből felépített és féltve őrzi azt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók