Műsorújság
RTL Most

Markos György igazán más arca

A Portré vendége azt kérte, ne konferáljuk humoristaként, mert bár megtisztelőnek tartja, ő csupán egy jókedvű színész volt. Hogy végül miben találta meg hivatását, ő maga meséli el a Portréban.
Markos György pályája először zenei vonalon indult, később jött a humor, a színház. A színházat imádta, de prózai színésznek nem lett volna jó, mert nem szeretett szöveget tanulni. Ez lehetett az oka annak is, hogy a Színművészetin, ahogy ő mondja, pilóta színész lett, és második év végén repült.

Sokáig lázadt, és nem akarta komolyan venni a feladatait, mert híres édesapa gyermekeként rengeteg feszültség gyűlt benne. Ettől függetlenül édesapjával remek kapcsolata volt, nagyon sokat tanult tőle. A szüleitől kaphatta örökségbe a reális látásmódot, amitől igazán gyakorlatiassá vált.

Majd 3 évet Németországban töltött, ahol nemcsak artistaként, de bárzenészként is kereste a kenyerét. Ezután következett a fergeteges Markos-Nádas páros, nincs ember, aki ne tudna tőlük egy-egy poént.

Aztán a felgyorsult tempó, életvitel, fellőtte a zöld rakétát, s súlyos betegségből felgyógyulva, Markos György teljes életmódot váltott. Ma már nem lép fel, inkább a biztonságot szolgálja, a polgárőrségben találta meg a hivatását. Gyuri egyébként is azt mondja, a csúcson kell abba hagyni, mi pedig bátran állíthatjuk, hogy ő bizony a csúcson volt.

Nézze meg a Portré riportját itt!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók