Műsorújság
RTL Most

A pilóta, aki az égben érzi otthon magát

Berepülő pilótánk, egyenesen a Portré stúdiójában „landolt”. Akár a Top Gun-ban is érezhetjük magunkat, a Gripen pilóta társaságában. A stúdióban túlélő felszerelés, sisak és G nadrág is helyet kap, ezeket Viktor részletesen bemutatta nekünk.
Langó Viktor kisiskolás korában, rengeteg időt töltött a kecskeméti repülőtéren, mert édesapja műszaki szakemberként, ott dolgozott. Akkor szeretett bele a repülésbe és ezt később, ő ugyanúgy szeretné kisfiának, Zsombornak is megmutatni.

A Portréban szakmai kulisszatitkokat is elárul, hogy például hogyan készítik fel őket egy éles helyzetre, milyen feltételei vannak, hogy pilóta lehessen valakiből. Ám nyíltan és közvetlenül beszél családjáról, szeretteiről is. Viktor kozmetikus felesége a repüléstől nem annyira, a közúti forgalomtól viszont annál inkább félti kedvesét. Aki szeretne személyesen is találkozni Viktorral, a kecskeméti repülőnapokon biztosan megtalálja.

Nézze meg itt a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • 18 éves korában felvették a Színművészeti Egyetemre, ahol egy teljesen új helyzetben, egy új környezetben kellett megbirkóznia a saját démonaival. A zenés színház az élete, sem zene, sem színpad nélkül nem tudná elképzelni azt. Tompos Kátya,  akinek  az orosz az anyanyelve, és a magyar az apanyelve, a Madách Színház legújabb musicaljében a Once-ban kapott főszerepet.

  • A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

  • Kezei között felnőtté vált a színháza. Az Örkény István színház alapító igazgatója, Mácsai Pál összefonódott Örkény nevével. Habár ő azt mondja, inkább egy klassz, és érett írónak a farvizén utazik, idestova 20 éve. Tehetséges színész, igazgató, rendező, akinek inkább firkaéletműve van, mint képzőművészeti életműve, még akkor is, ha vitathatatlan, hogy festő édesapjától örökölte tehetségét. Az első színházi élménye a János Vitéz volt, ma is látja a kedvenc részletet a szemei előtt, mégsem ezért szeretett volna színész lenni. Erre az útra is Örkény vezette, diákként az egyperces novellák meghatározták a jövőjét.

  • Egy ember több élettel, aki Magyarországon és Amerikában is otthon érzi magát.  Röhrig Géza szabadságvágya egész életét végig kíséri. Költőként pedig mindezt, a verseihez is jó érzékkel használja. Nemrég megjelent verseskötetével pedig az utcán is találkozhatunk. Az Angyalvakond ugyanis hajléktalan történeteket mutat be, nemcsak hajléktalanoknak.

  • Süle László kollégánk, a szászországi Lipcsében látogatta meg az egyik legjobb magyar labdarúgót, Gulácsi Pétert, akinek a focicsapata a Bundesliga tagja. A focin kívül a Gulácsi házaspár másik szenvedélye az állatok és az állatvédelem, és nem csupán a szeretetükkel segítenek az állatokon, sokat adományoznak is.

Legnézettebb videók