Műsorújság
RTL Most

Mészáros János Elek, mint rosszcsont kisfiú?

Hivatalnok, növénytermesztési brigádvezető, de nekünk televízió nézőknek, elsősorban a Csillag Születik tehetségkutató műsor nyertese. Mészáros János Elek, a vasárnap esti Portré vendége.
János nagyon összetett személyiség, otthon van a mezőgazdaságban, kulináris élvezeteit bontogatja a konyhában, olykor böllérkedik, de hivatalnoknak is megállja a helyét. S, hogy az ország egyik legjobb énekese, azt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a közönség a bizalmával, a Csillag Születik nyertesévé választotta.

Már óvodás korában feltűnt, hogy kiváló énekes, a lányokat rendre leénekelte a dobogóról. Ekkor még mackó volt a jele, pedig vékony termetű kisfiú volt, de a csillag kategóriában, azóta sem érzi otthon magát. Azt mondja, ő nagyon szeret énekelni, és ezt a szeretetet szeretné a dalain keresztül átadni a közönségének.

Új lemezével nemcsak a karácsony hangulatát csempészi be minden otthonba, hanem az is a célja, hogy a fiataloknak igényük legyen a magyar eredetű, akár vallási, akár könnyed népi karácsonyi dalokra. A jóságos, mackó termetű, nagyhangú énekes azonban nem volt mindig ilyen higgadt és nyugodt, kisfiúnak kifejezetten rosszcsont, eleven gyermek volt. Néhány példát mi sem hagyhattunk ki, nézzék meg Önök is, a vasárnapi Portréban!

Nézze meg itt a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók