Portré

2011.08.20. 16:30 (szombat)

Rovarirtóból lett színész Badár Sándor

Rovarirtóból lett színész Badár Sándor

Hogy hogyan lett Badár Sándorból főállású szórakoztatómester, mit gondol az emberi kapcsolatokról és mit vár a jövőtől, ez is kiderül a Portréból.

Badár Sándor nemrég tért haza Bamakóból, ahová egy őrült rally keretein belül jutott el.

“Először azt gondoltam, csak kipróbálom ezt az úri hóbortot, de egy vicces élménynél sokkal többet kaptam Afrikától. Olyan ősiséget, puritánságot, természetközeliséget tud onnan elhozni az ember, amit tényleg nehéz feldolgozni.”

A színész sosem rettent vissza a különleges kalandoktól, karate edzés közben tanult meg füvet kaszálni, gimnazista barátjával és a zsebében 100 dollárral vágott neki Japánnak, három tucat malamutot tartott csupán azért, mert akkor még senkinek sem volt ilyen fajta kutyája az országban.

Nézze meg a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való