Műsorújság
RTL Most

Harcsa Veronika életét a Metallica forgatta fel

A műszaki egyetem tanterméből egyenesen a japán slágerlisták élére repítette a zene Harcsa Veronikát, aki a Portréban arról is beszélt, hogy a szerelem és a villamosozás hogyan inspirálta.
Ki gondolná, hogy a szőke, törékeny jazzénekesnő akár a matematikai tudományok doktora is lehetne? Azonban a szüleinek és a Metallica egyik slágerének köszönhetően egészen másképp alakult az élete.

Harcsa Veronika heti 8-9 órát töltött matematika fakultáción a budapesti Fazekas Gimnáziumban, délutánonként pedig egy igazi lázadó, gimnazista rockbanda élén énekelte a Doors és a Metallica slágereit.

“A szüleim azt gondolták – és akkor még azt hiszem, én is – hogy majd lesz egy saját, mondjuk informatikai cégem, feladatokat oldok meg, minden nap bejárok dolgozni és lesz fix fizetésem. Hát ez dőlt össze később!” Olyannyira, hogy a 28 éves lány mára az egyik legnépszerűbb jazzénekes lett az országban, külföldi turnékra jár, és már 2 saját zenekara is van!

Veronika a vasárnapi Portréban a jazz-szerelem mellett mesélt arról is, hogy van-e példaképe, mi a véleménye a főzésről, mennyire inspirálja a szerelem vagy a villamoson való zötykölődés.

Nézze meg a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók