Műsorújság
RTL Most

Egy gátlástalan lustaság, akit imádnak

Hogyan lett belőle majdnem modell? Mit köszönhet első barátnőjének és miért imádja annyira az autókat?
„Hiszek abban, hogy amire folyamatosan gondol az ember, vagy amit nagyon akar, az úgy is lesz.”

Király L. Norbi pedig szorgalmasan, minden nap gondolt a zenélésre és a sikerre. Akkor is, amikor a város egyik ügyvédi irodájában szaladgált a papírokkal. Sőt, már korábban próbálkozott zenével, szerepléssel, amiben imádott nagymamája is támogatta. Drámatagozatos iskolába járt, színdarabokban játszott, édesanyjától való elköltözése után elkezdett zongorázni, és kipróbálta magát a West Side Story válogatóján is. Bár nagymamája maga is színészkedett és énekelt, Norbit mégis féltette ettől a pályától, szerette volna, hogy tanuljon, egyetemre menjen, de ő lusta volt, és nem igazán érezte magát különlegesnek.

„14 évesen az a nagyon elvetemült rocker voltam, aki nem törődik senkivel és semmivel, csak megy a maga feje után.”

Ezt teszi ma is, csak most már az egész ország figyel rá. Az X-Faktor alatt sokat tanult magáról, a barátságról, kitartásról. Kezdetben mindenkinek meg akart felelni, és nagyon zavarta, ha negatív kritikát kapott, amiből pedig volt bőven. A verseny végére azonban rájött, hogy csak azoknak akar megfelelni, akik szeretik, a többiek pedig nem érdeklik. Ez a lazasága egyik legnagyobb vonzereje. A színpadon gátlástalan, ha úgy alakul, élő adásban káromkodik, mikrofont tör, nem igazán tudja kontrollálni magát, de azért még van mit tanulnia az ismertségről.

„Amikor először mondták nekem, hogy példakép vagyok, az nagyon ijesztő volt. Aztán ha felfogod, hogy ez mit is jelent, akkor megtisztelő és óriási felelősség.”

Vasárnap éjjel Barabás Évával arról is beszélgetett, hogy miért imádja annyira az autókat, mit köszönhet első barátnőjének, és hogyan lett belőle majdnem modell.

Nézze meg a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • 18 éves korában felvették a Színművészeti Egyetemre, ahol egy teljesen új helyzetben, egy új környezetben kellett megbirkóznia a saját démonaival. A zenés színház az élete, sem zene, sem színpad nélkül nem tudná elképzelni azt. Tompos Kátya,  akinek  az orosz az anyanyelve, és a magyar az apanyelve, a Madách Színház legújabb musicaljében a Once-ban kapott főszerepet.

  • A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

  • Kezei között felnőtté vált a színháza. Az Örkény István színház alapító igazgatója, Mácsai Pál összefonódott Örkény nevével. Habár ő azt mondja, inkább egy klassz, és érett írónak a farvizén utazik, idestova 20 éve. Tehetséges színész, igazgató, rendező, akinek inkább firkaéletműve van, mint képzőművészeti életműve, még akkor is, ha vitathatatlan, hogy festő édesapjától örökölte tehetségét. Az első színházi élménye a János Vitéz volt, ma is látja a kedvenc részletet a szemei előtt, mégsem ezért szeretett volna színész lenni. Erre az útra is Örkény vezette, diákként az egyperces novellák meghatározták a jövőjét.

  • Egy ember több élettel, aki Magyarországon és Amerikában is otthon érzi magát.  Röhrig Géza szabadságvágya egész életét végig kíséri. Költőként pedig mindezt, a verseihez is jó érzékkel használja. Nemrég megjelent verseskötetével pedig az utcán is találkozhatunk. Az Angyalvakond ugyanis hajléktalan történeteket mutat be, nemcsak hajléktalanoknak.

  • Süle László kollégánk, a szászországi Lipcsében látogatta meg az egyik legjobb magyar labdarúgót, Gulácsi Pétert, akinek a focicsapata a Bundesliga tagja. A focin kívül a Gulácsi házaspár másik szenvedélye az állatok és az állatvédelem, és nem csupán a szeretetükkel segítenek az állatokon, sokat adományoznak is.

Legnézettebb videók