Műsorújság
RTL Most

Az álmodozó Haumann Máté

A családi esti mesék óta kitartóan a maga útját járja. Londonban tanulta a színészetet, Budapesten részese egy világpremiernek.
“ Romantikus elképzelés, hogy az ember különböző nagyobb filmekben részt tud majd venni”

Pár hónapja mindenki arról beszélt, hogy egy ifjú magyar tehetség játssza majd a Pókember folytatásának főszerepét. Bár a hír kacsának bizonyult, Haumann Máté nem áll messze a nemzetközi áttöréstől.

Itthon is felvették a Színművészetire, de ő mert nagyot álmodni: Londonba ment, ott tanult színészetet. A metropolisz befogadta, a BBC egyik rádiós sorozatában is szerepet kapott, sőt, egy évig Los Angelesben is élt. Jelenleg a magyar közönség kegyeit keresi, több darabban is játszik, és nagyon vágyik egy igazi királydráma főszerepre.

Édesapja híres és elismert színművész, de számára elsősorban édesapa. Fiatalon azt szerette a legjobban, amikor apja az előadások után hazaérve különféle improvizációs játékokat játszott vele, vagy meséket találtak ki.

Nem szereti, ha Haumann dinasztiáról beszélnek, szeretne önmagáért megítéltetni, bár rendkívül büszke az apjárs.

Hogy miért dolgozott fiatalon egy gyorsbüfében, mi volt a kedvenc játéka édesapjával, és mennyire érzi tehernek a Haumann nevet, erről is beszélgetett Barabás Évivel a Portréban.

Portré vasárnap éjjel 01:55! Tartsanak velünk!


A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók