Műsorújság
RTL Most

„Próbálok úgy élni, hogy tükörbe tudjak nézni”

Takács Nikolas édesapja boxbajnok volt, tőle örökölte a kitartását, és a harcrakészségét. Édesanyja nevelésének köszönhetően pedig próbál higgadt maradni, és megfontolt döntéseket hozni. Vasárnap éjjel a kalapos fiú lesz a Portré vendége.
“Mindig úgy éreztem, hogy az énekben felszabadult vagyok.”

Takács Nikolas-t gyermekként a nagypapája bíztatta először, hogy foglakozzon a zenével. Egyszerre tanult énekelni és hegedülni, de utált gyakorolni, így maradt az ének. Fiatalon édesanyja szinte minden hangversenyre, tehetségkutatóra elcipelte, sokat meg is nyert. Sosem voltak gazdagok, de a családja mindig éreztette vele, hogy mennyire fontos a számukra, és hogy amiben csak tudják, támogatják. Amúgy gátlásos fiú volt, első szerelméről is csak annyit árult el, hogy egy galántai lányzó volt.

“Hiszek abban, hogy én irányítom a sorsomat, de valahol meg is van írva az életünk. Próbálok minden nap úgy felkelni, hogy jót tegyek, hasznos legyek, és este bele tudjak nézni a tükörbe” – mondta Nikolas.

Sokszor érte csalódás amiatt, hogy nem a populáris zenét képviseli, de mostanra úgy érzi, hogy elfogadták és elismerik a munkáját.

“Megnyugodtam és visszanyertem az önbizalmamat. Az emberek szeretik a jó zenét. Ha érzik, hogy őszinte, akkor teljesen mindegy, hogy milyen műfajról van szó.”

A döntő óta rengeteg fellépése van, magánéltre nem jut sok ideje, de élvezi, hogy találkozhat a közönséggel és saját dalokkal is készül.

Nézze meg a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Legnézettebb videók