Műsorújság
RTL Most

„Egyszerű, életszerető ember vagyok”

64 évesen lett másodszor is apuka, 50 éve rockzenész, pedig a magyar Mick Jagger inkább olimpiai bajnok szeretett volna lenni. Kóbor János, vasárnap éjjel a Portréban.
„Mai fejjel felelőtlenség volt 60 évesen gyermeket vállalni” – mondta Kóbor János, aki rögtön hozzá is tette, hogy semmit sem csinálna másképpen Léna babával kapcsolatban.

A rockpapa 60-on túl is kirobbanó formában van, ebben sokat segít fiatal felesége és harmonikus magánélete is.

„Otthon fel vagyok mentve az éneklés alól. Még a fürdőkádban sem szoktam…az a színpadra való, ott ki tudom adni magamból az érzéseimet. De amikor vége a koncertnek és lesétálok a lépcsőn, egyszerű életszerető ember leszek.”

Most 50 éves az Omega, de egyáltalán nem tervezik még a visszavonulást. A Gyöngyhajú lányt a Scorpions tette gigaslágerré, ezzel nyerték meg a Yamaha fesztivált Japánban, azóta sok nyelven feldolgozták.

A zenész bevallotta, kicsit bánja, hogy nem lett mérnökember vagy élsportoló. Imádja ugyanis a sportokat: a kosárlabdát meg a focit.

A Portéban arról is beszélt, hogy nem érezte számkivetettnek magát az előző rendszerben sem, mindig igyekezett betartani a szabályokat.

Nézze meg a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • 18 éves korában felvették a Színművészeti Egyetemre, ahol egy teljesen új helyzetben, egy új környezetben kellett megbirkóznia a saját démonaival. A zenés színház az élete, sem zene, sem színpad nélkül nem tudná elképzelni azt. Tompos Kátya,  akinek  az orosz az anyanyelve, és a magyar az apanyelve, a Madách Színház legújabb musicaljében a Once-ban kapott főszerepet.

  • A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

  • Kezei között felnőtté vált a színháza. Az Örkény István színház alapító igazgatója, Mácsai Pál összefonódott Örkény nevével. Habár ő azt mondja, inkább egy klassz, és érett írónak a farvizén utazik, idestova 20 éve. Tehetséges színész, igazgató, rendező, akinek inkább firkaéletműve van, mint képzőművészeti életműve, még akkor is, ha vitathatatlan, hogy festő édesapjától örökölte tehetségét. Az első színházi élménye a János Vitéz volt, ma is látja a kedvenc részletet a szemei előtt, mégsem ezért szeretett volna színész lenni. Erre az útra is Örkény vezette, diákként az egyperces novellák meghatározták a jövőjét.

  • Egy ember több élettel, aki Magyarországon és Amerikában is otthon érzi magát.  Röhrig Géza szabadságvágya egész életét végig kíséri. Költőként pedig mindezt, a verseihez is jó érzékkel használja. Nemrég megjelent verseskötetével pedig az utcán is találkozhatunk. Az Angyalvakond ugyanis hajléktalan történeteket mutat be, nemcsak hajléktalanoknak.

  • Süle László kollégánk, a szászországi Lipcsében látogatta meg az egyik legjobb magyar labdarúgót, Gulácsi Pétert, akinek a focicsapata a Bundesliga tagja. A focin kívül a Gulácsi házaspár másik szenvedélye az állatok és az állatvédelem, és nem csupán a szeretetükkel segítenek az állatokon, sokat adományoznak is.

Legnézettebb videók