Műsorújság
RTL Most

Valkó Esztiék útja a fináléig

Szeptember 23-án lesz a Nyerő Páros fináléja, melyben Valkó Eszti és Radócz Peti, valamint Peller Anna és Lukács Mikike száll versenybe a végső győzelemért. Ennek kapcsán felelevenítettük Eszter és Peti legemlékezetesebb pillanatait.

Amilyen nehezen indult a játék Valkó Eszti és Radócz Peti számára, olyan kitartóan küzdöttek a továbbjutásért, és meg is lett az eredménye! Bemutatkozó kisfilmjükben Eszti teljesen meghatódott szerelme szavaitól, és már alig várta, hogy legyőzhesse legnagyobb félelmeit.
 


Az első kihívás során Eszter megküzdhetett egyik legnagyobb félelmével, a tériszonnyal, azonban néhány lépés után inkább feladta a játékot.
 


Eszti szeretett napszemüvegét Peti egy szempillantás alatt "kivégezte" válaszával:
 


Mint kiderült, Peti nem a barkácsolás nagymestere, így az első három játék során nyújtott teljesítményük alapján veszélyzónába került a páros. Végül azonban Gergely Robiéknak kellett elhagyniuk a villát.
 


Míg Eszti tökéletesen megoldotta a feladatot, és párja minden ruhadarabját felismerte, addig Petinek meggyűlt a baja a futópaddal.
 


Radócz Peti, ahogy a többi férfi is a játékban, egyszerre csak egy dologra tud figyelni. Íme a bizonyíték!
 


Az egyik páros játék során kiderült, hogy a többiek szerint Valkóék a legügyetlenebb páros a villában, most mégis a döntőben játszanak a győzelemért!
 


Petiből majdnem pap lett, és az Esztivel való kapcsolatuk elején gyorsétterembe járt WC-zni. Ha további érdekességekre vagy kíváncsi a párossal kapcsolatban, nézd meg a videót!
 


Eszti és Peti jócskán kaptak a gusztustalan folyadékból a nyakukba, ugyanis a memóriájuk nem a legjobb.
 

 

Eszti és a tolatás két külön fogalom. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan vezet Valkó, indítsd el a videót! Hidd el, megéri!
 


Radócz Peti, akárcsak a többi fiú, megküzdött Zeusszal, aki mesterséges intelligenciájával próbálta kicselezni Eszti párját. Nos, sikerrel járt...
 


Akárcsak Mikike, Peti is a hagymaevés nagyágyúja. A játékot azonban nem ők nyerték.
 


Az összes versenyző közül Radócz Peti élvezte leginkább a műrepülést, sőt még egy körre benevezett volna, ha lehetősége lett volna rá!
 


Peti bemutatta, hogyan kell Jokerré maszkírozni valakit. Eszti legalábbis ehhez a karakterhez hasonlította magát, amikor meglátta az arcát a tükörben, miután párja kisminkelte őt, és belőtte a séróját.
 


Eszter nem rajong a lovaglásért, ezúttal azonban mégis lóhátra pattant. Az ügetés azonban már neki is sok volt!
 


Tortadobálásban Eszti a legügyesebb, főleg amikor beveti kétkezes technikáját. Így sikerült Peller Annát és Szabó Zsófit is legyőznie a játékban.
 


Párnacsatázni mindenki tud, azonban amikor arra kerül a sor, hogy a megfelelő párnát válassza ki az ember, akkor jönnek a nehézségek. Eszti és Peti úgy tűnik, hogy nincs képben azzal kapcsolatban, hogy mit gondolnak róluk a többiek.
 


Bár másodszorra is veszélyzónába kerültek Valkóék, a szavazatok alapján Kabátéknak kellett elhagyniuk a villát. A következő kihívásnál pedig a konyhában kellett helyt állniuk Esztiéknek. A paprikás csirkéjük azonban nem nyerte el Vajda Pierre tetszését.
 


Ha házimunkáról van szó, Peti és Eszti nem ismernek lehetetlent! Miután összegyűjtöttek némi pénzt, és elmosták a piszkos tányérokat, az összes akadályt leküzdve kiteregették az eső által frissen mosott ruhákat, s a döntőbe jutottak.
 


Ha azt szeretnéd, hogy Valkó Eszter és Radócz Péter legyen a Nyerő Páros, szavazz rájuk szeptember 23-án este 18:55-től az RTL24 applikáción keresztül!

Legnézettebb videók