Műsorújság
RTL Most

Peller Annáék útja a fináléig

Szeptember 23-án lesz a Nyerő Páros fináléja, melyben Peller Anna és Lukács Mikike, valamint Valkó Eszti és Radócz Peti száll versenybe a végső győzelemért. Ennek kapcsán felelevenítettük Annáék legemlékezetesebb pillanatait.

Peller Anna és Lukács Miklós fordítva élik az életüket. Míg Anna dolgozik és a színházban próbál, addig Mikike otthon vigyáz közös gyermekükre, Annabellára. Már a bemutatkozó kisfilmjükből kiderült, hogy mennyire rajonganak egymásért, és ez a villában csak még inkább bizonyosságot nyert.
 


Az első kihívás során a lányoknak kellett bizonyítaniuk. A Fogyó palló játékot Peller Anna kezdte, aki bár a palló végéig eljutott, a túloldalra már nem tudott átugrani, és a mélybe zuhant.
 


A következő feladat Mikikét tette próbára. Mivel Miki nem tudott helyesen válaszolni a Sebestyén Balázs által feltett kérdésre - vagyis, hogy mi zavarja leginkább Annát vele kapcsolatban -, ezért a színésznő neszeszere "megsemmisült" a darálóban.
 


A műsor során arra is fény derült, Anna mennyire ért az instruáláshoz, Mikike pedig a barkácsoláshoz. A végeredmény magáért beszél!
 


Mikike alsónadrágot villantott, Anna pedig bebizonyította, hogy ő ismeri a legjobban párja ruhatárát. Csak annyit mondunk, hogy 5/5 lett a futószalagos játék végeredménye!
 


Úgy tűnik, hogy a sztereotípia beigazolódott: a férfiak nem tudnak egyszerre töbfelé figyelné, hisz egyik fiúnak sem sikerült kiraknia a párja arcát puzzle-ön, miközben a szerelmük által feltett kérdésekre válaszoltak. Mikike azonban meglepően sokáig jutott a kirakósban, és egész sok helyes választ adott.
 


A villában elvégzett szociometria felmérés alapján a párok Mikikével és Annával jönnek ki a legjobban, és ők azok, akik mindenkivel megtalálják a közös hangot.
 


Gondoltad volna, hogy Mikike szervezte az esküvőt, és Anna még csak arra sem emlékszik, hogy hány hónap után kérte meg a kezét szerelme? Sokkoló válaszok következnek, legalábbis Mikike számára.
 


Vak sötétben csak az érzékeire hagyatkozhat az ember. Mikike is így tett, amikor egy sötét szobába zárva kellett felismernie tárgyakat és élőlényeket szaglás, tapintás és ízlelés alapján. A videót elnézve azt gondolhatnánk, hogy A Gyűrűk Ura egyik jelenetét látjuk...
 


A következő kihívás a párok memóriáját tette próbára. Aki rosszul válaszolt, az a kedvesét szivatta meg...
 


Ha kíváncsi vagy, hogyan vezet Peller Anna, feltétlenül nézd meg a videót!
 


Mikike megküzdött Zeusszal is, aki mesterséges intelligenciájával a nőkről kérdezte Anna párját. Vajon ki az okosabb?
 


Mikike a hagymaevés királya! Nem mindennapi párbajok következnek!
 


A repüléssel még nem is lett volna baja Mikinek, azonban a pörgés és a forgás igencsak megviselte a gyomrát. Meg is lett a következménye...
 


Miki akár sminkesnek, fodrásznak vagy stylistnak is felcsaphatna! Nézd meg, hogyan szépítette meg az amúgy is csinos Annát!
 


A lányok végre kiélhették tortadobálós álmaikat. A fiúk azonban nem biztos, hogy ennyire örültek a feladatnak, főleg, hogy a legtöbb habos sütemény az arcukon landolt.
 


Pellerék kitűnőre vizsgáztak párnacsatából:
 


Paprikás csirke nokedlivel Peller és Lukács módra:
 


Miután Annáék nagy nehézségek árán összegyűjtöttek némi pénzt, fejjel lefelé lógva elmosogatták a piszkos tányérokat és poharakat, majd átélték életük legkeményebb teregetését. Ám ez már nem befolyásolta továbbjutásukat, hisz ők már biztosan döntősök az előző napi játékok alapján!
 


Ha azt szeretnéd, hogy Peller Anna és Lukács Miklós legyen a Nyerő Páros, szavazz rájuk szeptember 23-án este 18:55-től az RTL24 applikáción keresztül!

Legnézettebb videók