Műsorújság
RTL Most

Alvási szokások a villában

A Nyerő Páros versenyzői közül Dóriék, Gabóék, Eszterék és Gergőék elárulták nekünk, hogyan szoktak együtt aludni párjukkal.

Király Peti sokkal inkább szeret sötétben aludni, Kovács Dóri viszont alig várja, hogy reggel besüssön a nap a szobába. A villában mégis Peti alszik az ablak mellett, párja pedig az ajtóhoz közel, ennek oka csupán csak annyi, hogy Peti az első napon gyorsan bemászott az ablak mellé.
 

Ezzel szemben Gabóék leginkább egymáson, szorosan összebújva szeretnek aludni. Ez azért van így, mert már a találkozásuk első napján is együtt aludtak, és amikor Ági odakucorodott Gabóhoz és a mellkasára tette a fejét, pont odafért Gabo kulcscsontjához a feje. Mindig így alszanak, sőt megesik, hogy nagyon extrém pózokban is képesek elaludni. Ráadásul mindig meztelenül alszanak.
 

 

 

Valkó Eszter szeret összebújva aludni Radócz Petivel, de megesik az is, hogy egymás mellett alszanak, nekik a legfontosabb az, hogy valamelyik testrészük összeérjen alvás közben, mert Eszter szereti érezni párja közelségét.
 

Papp Gergő, ha van rá lehetőség, mindig a jobb oldalon alszik. Otthon megesik, hogy külön alszanak Judittal. Ennek oka, hogy Judit szeret a kisfiukkal aludni, ilyenkor Gergőnek van egy kis szabadsága, és külön szobában alszik.

Pimaszúréknál a játék során fordult a kocka, és Valkó Esztiék cuccoltak át hozzájuk még a műsor elején, hogy ne a cirkuszi kocsiban kelljen aludniuk. Ekkor derült ki az is, hogy Papp Gergő horkol éjszakánként, ami több párt is akadályozott a pihenésben.
 

Kattints a videóra, és nézd meg, hogyan történt a költözködés!
 

Hasonló videók

Legnézettebb videók