KERESÉS search-close

Négyen négy ellen – A családi játszma

szerző:
2014.02.04. 17:10
2014. tavaszán indul az RTL Klub vadonatúj vetélkedője a Négyen négy ellen - A családi játszma címmel. A műsor egy több évtizede sikerrel futó amerikai formátum a Family feud magyar adaptációja. A Négyen négy ellen nem komoly kvíz, hanem oldott, jó hangulatú, humoros könnyed talkshowba oltott vetélkedő.
Négyen négy ellen – A családi játszma
Ebben a műsorban a játékosoknak nem kell műveltségi kérdésekre válaszolnia, ezzel szemben azt kell éreznie, hogy az átlagemberek, hogyan gondolkodnak a világról.

A műsort megelőzően 100 embernek tettük fel ugyanazokat a kérdéseket. A kérdésekre, 1 ember, csak 1 választ adhat, tehát mindenki szabadon válaszolhatott az összes feltett kérdésre, megkötések nélkül. Mint minden, tömeges kérdezésnél, a válaszok között természetesen leszek egyezések. A játékosok feladata ebben a műsorban az lesz, hogy rájöjjenek, mik voltak az emberek leggyakoribb válaszai.


Például:

- Nevezz meg egy dolgot, ami a legtöbb ember ágya alatt megtalálható!

- A nők a férfiak melyik testrészét bámulják meg először?

- Nevezd meg azt a testrészt, amelyen a legkellemetlenebb, ha felbukkan egy szőrszál!

- Mit hazudik leggyakrabban egy férj a feleségének, ha nem akar vele ágyba bújni?

- Nevezz meg valamit, amit a vámpírok nem csinálnak otthon, de az emberek igen?

A négyfős csapatok családtagokból, rokonokból, közeli barátokból állnak. A csapat élén a csapatkapitány, egy híresség, ismert ember áll. De a játékban nem csak ő, hanem csapattársai is aktívan részt vesznek, közösen határozzák meg a lehetséges válaszokat, erősítve a műsor talkshow jellegét.

A műsor 2 részből áll.

Elődöntő: itt két család küzd meg egymással, a végjátékba jutásért.
Végjáték: az elődöntőt sikeresebben teljesítő család játszik a pénznyereményért.

Egy fontos szabály, hogy a végjátékba bejutó család, függetlenül a pénznyereménytől, jogot szerez arra, hogy a következő napi adásban is szerepeljen.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való