KERESÉS search-close

Videóindításban első helyen az RTL Magyarország*

szerző:
2018.11.14. 17:59

2018. 45. hetében az RTL Magyarország online videós tartalmai** közel hétmillió (összesen 6.942.541) videóindítást generáltak a DKT-GemiusRating adatai alapján. Ezzel az eredménnyel az RTL Magyarország a múlt héten a hazai streamszolgáltatási piac első helyére került és olyan szereplőket utasított maga mögé, mint az Indavideo, vagy a Videa.

Videóindításban első helyen az RTL Magyarország*

A kiugróan magas videóindítási számot az RTL Magyarország közönségkedvenc műsorai, valamint az RTL Most! online catch-up szolgáltatása adta. Az elmúlt héten zárult Survivor – A túlélők viadala, a lineáris nézettségben is kiemelkedően teljesítő X-Faktor, valamint az RTLII-n látható ValóVilág9 powered by Big Brother-hez kapcsolódó shortform videók, valamint az RTL Most! tartalmainak megtekintéséből adódott össze a kiugróan magas eredmény.
Forrás: DKT - GemiusRating
*Időszak: 2018-11-05 - 2018-11-11
**player_rtlklub.hu,player_rtlmost.hu,stream_rtlmost_long_mobile

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való