Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
Hihetetlen Fináléban volt részünk, melyben még az állás is megfordult a végjátékban. Rengeteg veszekedést, szuperképességet, és örömteli pillanatot köszönhetünk a ValóVilág7-nek, mely több mint száz nap után véget ért. A játék végére csak hárman maradtak, de csupán egyvalaki lehetett, az, aki mindent vitt. A VV7 harmadik helyezettje Dóri lett, de Robin és Dennis tovább küzdöttek a nyereményért. Láthattunk egy összefoglalót arról, hogyan indult a játék, és hogyan népesült be Tündérfalva, felelevenítettük, hogy ki kivel került közelebbi viszonyba. Aztán megmutattuk a szavazás állását, ami igen szoros volt: 52,18%, és 47,82%. Ekkor még senki nem sejtette, hogy megfordul a szavazás állása, (lehet, hogy Dani kampányának köszönhetően) és végül Robin lesz az, aki mindent visz. Robin utolsóként költözött be a Villába, a játék során a legtöbbször igyekezett kimaradni a vérre menő konfliktusokból. Majd szépen-lassan kiállt magárért, és már nem félt sem az erős játékosoktól, sem a Párbajtól. Tele van tervekkel, és hálás a sorsnak, amiért szinte bemenekült a VV7-be.  Íme az első interjú a VV7 győztesével, Robinnal:

 

A fények kialudtak, Aurélio viszont visszakapcsoltatta őket... Szegény Auréliot nem hagyták ünnepelni, rá komoly munka várt.

 

Szabó Ádám barátnőjének korábbi kapcsolatából van egy 5 éves gyereke, akivel az énekes nagyon hamar megtalálta a közös hangot. A szerelmesek életében komoly mérföldkő volt az, amikor a közelmúltban Norbikával együtt hárman költöztek közös albérletbe. Hogy mikorra tervezik a következő lépést, maguk mesélik el.
 

Íme, a legújabb új! Amolyan kisokos stílusban, melyben összegyűjtjük az összes premierfilmet a soron következő hónapból. Persze nem száraz felsorolásról van szó, sokkal inkább egy átlátható, színes listáról, rövid leírásokkal és látványos trailerekkel megfejelve. Irány a moziba be, avagy mit és mikor nézzünk márciusban?A világ legsokszínűbb tehetségkutatója megérkezett Magyarországra! Ha elmúltál 4 éves és jól táncolsz,  énekelsz, zsonglőrködsz, szavalsz, bűvészkedsz, zenélsz, viccet mesélsz vagy bármiben tehetséges vagy, akkor jelentkezz egyedül vagy csoportosan!  Ne feledd: Hungary's Got Talent - A tehetség itthon van!

 

Jakab-Péter Izabella és Grósz Marci úszik a boldogságban! Az X-Faktor felfedezettjei sokáig maguknak se merték bevallani, milyen érzéseket táplálnak egymás iránt, végül azonban belátták, nem tehetnek semmit a mindent elsöprő szerelem ellen. A fiatalok három hónapja alkotnak egy párt és le sem tagadhatnák, mennyire boldogok.

 

És veled mi történt?
 

Legnézettebb videók