Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

A múlt hét sem volt eseménymentes a villában. Ahogy azt már megszokhattátok az előző szériákból, elérkezett a zenehét. A villalakók zenetanárai, Young G alias VV Béci, és Gáspár Laci castinggal kezdték a hetet. A hallottak után a producerek két csapatra osztották a lakókat, így alakult meg Young G csapata, melynek tagjai Fanni, Laci és Dennis, és Gáspár Laci csapata, azaz Dóri, Edina, és Robin. Miután az újonnan alakult együttesek nagy nehezen megszülték a dalszövegeket, jöhetett a féktelen próbálás. Ha azt gondoltátok, hogy a nyugi szobában kitett ex villalakók képei feleslegesek, itt a bizonyíték, hogy nem, hiszen Fanni múzsája a kiesett Zsú volt. Bécy és Laci meglepetésként bent töltöttek egy éjszakát is, aminek féktelen bulizás lett a következménye. Konklúzióként annyit, hogy Dóri ráhajtott Gáspár Lacira, és elhagyta a büntetésül kapott wc-jét, Body-t (amiért természetesen később büntetést kapott), Robin és Fanni összevesztek, Laci pedig folytatta az Edina feletti atyáskodását. A buli másnapján azonban komoly munka vette kezdetét, hiszen mindkét csapat leforgatta a saját videóklipjét, sőt, a villalakók ezen a héten testközelből ismerkedhettek a főnyereménnyel. a A zenehéten kívül azonban Laci és Edina kőkeményen készültek a párbajra. Robin és Dennis Edinát, Fanni és Dóri pedig Lacit támogatták, azonban volt, hogy a csapattársak is összekaptak egymással. Dóri és Dennis szócsatáját végig nevették a szerelmesek, de amikor Istenes Bence megmutatta nekik a szavazás állását, egyből megfagyott körülöttük a levegő. Amikor aztán Fanni felolvasta, hogy szerintük miért Lacinak kell bent maradnia, Robin pedig, hogy miért kell Edinának, a szerelmesek egymásnak feszültek. Aztán elérkezett a Valentin nap a villába is. A fiúk kitettek magukért, hiszen reggelit csináltak a lányoknak, Dennis és Laci pedig külön-külön is meglepték szerelmeiket. Aztán jött a fekete leves, amikor megnézték a „szerelmünk lapjait”. Fanni örömében, Edina és Laci bánatában sírt. Azonban hamar elérkezett a vasárnap, és a szerelmesek kénytelenek voltak megküzdeni egymással. A rendhagyó párbaj megnyitóján a V-Red, és a Young Stars élőben adták elő a villadalokat. Laci és Edina mielőtt kiléptek a villaajtón ígéretet tettek. Laci megígérte, hogy Edina, Fanni, és Robin közül az egyikőjük nem lesz a finish-ben. Edina fogadalma pedig az volt, hogy ha a nézők őt szavazzák vissza, Fannit kint hagyja egy párbajon. Ezután a szerelmesek kéz a kézben hagyták el a villát. A stúdióban a nézők állva köszöntötték őket,majd feszült percek vártak rájuk, majd a nézők úgy döntöttek, hogy Lacit küldik vissza a játékba, de a hős szerelmes könnyek között lépett be a villaajtón. 

 Anikó, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja úszik a boldogságban, amióta tudja, hogy kisbabája lesz. Bár még csak a 14. hétben jár, már rengeteg terhességgel kapcsolatos könyvet kiolvasott.  A 26 éves kismama sokakkal ellentétben jól viselte az első trimesztert, és reméli, hogy ez a továbbiakban is így marad. A születendő baba nemét még nem tudják, de párjával Dániellel már most a csöppség nevén gondolkodnak. Anikó elárulta nekünk azt is, hogy ebben nem igazán egyezik az ízlésük kedvesével.  A szerelmesek egyenlőre nem terveznek esküvőt, hiszen úgy gondolják, hogy egy kisbaba sokkal nagyobb kötelék kettőjük között, mint egy házassági papír. Az új családtag augusztusban érkezik, Anikó pedig ameddig csak tud,forgatni szeretne. Azt, hogy a karakterével mi lesz még kérdéses, annyi biztos, hogy hamarosan nem várt izgalmakra számíthatnak az Éjjel-Nappal Budapest nézői.
 És ha már Éjjel-Nappal Budapest, Február 11-én már második születésnapját ünnepelte Magyarország egyik legnépszerűbb napi televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest. Az induló csapatból jelenleg kilenc főszereplőt láthatnak a nézők, de természetesen folyamatosan bővül a csapat. Az RTL programigazgatója szerint a sorozat immár műfajt teremtett Magyarországon és komoly rajongótábora van. Sikere titkának azt tartja, hogy a mai fiatalokat foglalkoztató valódi témákról szól. „Amikor elkezdtük, nem tudtuk, hogyan fogadnak bennünket, de örülök, hogy a kezdetektől kitartanak mellettünk a rajongók” - mondta Joe, aki annak idején albérlőket keresett az örökölt lakásába, így kezdődött minden. - Az egész életünk megváltozott, de ezt szerintem senki sem bánja közülünk” - „Egy kicsit olyan, mintha az én születésnapomat is ünnepelnénk” - folytatta Lali, aki talán a legtöbbrevitte az elmúlt két évben. „Előtte is voltam valahol és csináltam valamit, de az volt a vágyam, hogy mindenki megismerjen. Ez az Éjjel-Nappallal megvalósult, de arról nem is álmodtam, hogy az egyik legtöbbet megnézett hazai videó az enyém lesz valaha is. A sorozattal új életet kaptam, így most úgy érzem én is két éves vagyok, de leszek ennél idősebb is, ez biztos!”- fejezte be a sorozat mókamestere, akinek szerelmet is hozott a sorozat, hiszen boldog párkapcsolatban él a sorozatbeli Dorinával. Ha te is rajongsz az Éjjel-Nappal Budapest-ért, kattints IDE, és nézd a sorozatot az RTL Klubon minden hétköznap 19:20-tól!
 Az RTL szókimondó közéleti talk-showja ezen a héten jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatják vasárnap este az RTLII nézői. Az 1999 óta képernyőn lévő műsorban az állandóságot Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar képviselik, ugyanis ők a mai napig rendszeres szereplői, akárcsak a második évadtól műsorvezetőként megjelenő Jáksó László. Ha valaki visszanézné az elmúlt 600 részt, akkor 25 napjába telne. Boldog Születésnapot Heti Hetes!

 
A szürke ötven árnyalata a világszerte hatalmas karriert befutott bestseller várva várt filmváltozata. Kiadása óta az Ötven árnyalat trilógiát 51 nyelvre fordították le, és több mint 100 millió példányt adtak el belőle nyomtatott és digitális formában, és ezzel a trilógia bekerült minden idők leggyorsabban legnagyobb példányszámban fogyó könyvei közé. A film február 12.-én debütált a hazai mozikban, kielégítve ezzel rengeteg nő álmait, és vágyait, hiszen a sármőr Mr. Grey mostantól mindenkié! A CinemaKlub már megnézte A szürke ötven árnyalatát, ha kíváncsi vagy a kritikára, ITT elolvashatod.

 

És veled mi történt?

Legnézettebb videók