Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
Miután Dennis győztesen visszatért a Villába, kezdetét vette a média hét. Dóri, Fanni és Dennis megálmodták a „Dendórfan” című pletykalapot, Edina, Robin és Laci pedig a „Frászkarika” című újságot. Ezután időjárás-jelentőként bizonyíthattak a versenyzők, ráadásul sokak örömére ezt hiányos öltözetben tették. Ha ez még nem lenne elég, a villalakók villa híradót is vezettek, ahol olyan fontos kérdéseket taglaltak, mint a TOP6 buli ladies night-ja, vagy, hogy mi lett Lacival, aki rosszfiúként költözött be, most pedig egy kezes bárány. Aztán jöhetett a jól ismert árusítás: mindenkinek ki kellett húznia, hogy melyik társukat kell eladniuk, mint egy terméket. Így történt, hogy megszületett a multifunkcionális Dennis sensitive gép, az aranytorkú rafinéria gép 2015, az élő Barbi baba, aki csak borsólevest tud főzni, a Robin-bot 2000 dance-music machine, a Laci traprator, és végül de cseppet sem utolsó sorban a Fannisztikus robotbaba. A média hét Fanni showjával folytatódott, melynek meglepetés vendége a közellenség VV Zsuzsa volt. Míg Dóri ennek nagyon örült, Edina és Fanni alig várták, hogy elhagyja a villát, hiszen kijelentéseivel újra megbolygatta a villalétet. Az Edina show sztárvendége Dani volt, aki szem és fültanúja volt Dennis vallomásának, hogy van egy kislánya. Laci misztikus vizekre evezett, és megjósolta, hogy ki lesz a VV7 győztese, illetve mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy kérdezzen a jövendőmondótól. Laciék megszegték a villaszabályzatot, hiszen a szaunában a kamerák elől elbújva szexeltek, így jött is az eddigi legsúlyosabb büntetés: egyiküknek mindenképpen párbajoznia kell. Laci és Edina maguk dönthették el, hogy melyikükre kötik fel a kék kendőt, így végül a tűzrőlpattant lányt küldték csatába. Eközben Robin, Dóri, Fanni, és Dennis végig gondoltak minden lehetőséget, és úgy döntöttek, hogy a legnagyobb csavar az lenne, ha Edina és Laci egymás ellen küzdenének egy párbajon. A nagy kérdés azonban az volt, hogy Robin felhasználja-e a szuperképességét, amivel mindent eldönthet. A nézők úgy döntöttek, hogy Fannit hozzák ki a média hét győztesének. Jutalma az volt, hogy Aurélio társműsorvezetőjeként vezethette a BeleValót az RTLII-n. Fannika debütálása igazán tündérfalvira sikerült. Vasárnap aztán elérkezett a várva várt kiválasztás, amitől legfőképpen Laci és Edina tartottak. Fanni két jelet kapott, Laci viszont négyet, így Robinnak még a szuperképességét sem kellett felhasználnia ahhoz, hogy legnagyobb riválisát küldje Párbajra. Robin tehát úgy döntött, hogy a villa szerelmespárját, Lacit és Edinát küldi párbajozni.
 

 

 

Nem kell várni a következő Konyhafőnök szériára azoknak, akik Fördős Zé-vel szeretnének találkozni a képernyőn. Most szombattól indul ugyanis főzőműsora, a Street Kitchen, az RTL Klubon, amelyet közösen vezet majd a közismert bloggerrel és párjával, Havas Dórával. A páros a gyorsan elkészíthető, utcai ételektől kezdve az ünnepi lakomákig mindent megfőz majd, egyszerűen és érthetően.
 


A Valóvilág 7 műsorvezetője, Istenes Bence egy hetet töltött a mesés Costa Rica-i tengerparton, ahol mindent megnézett és kipróbált, egyszóval belekóstolt a „pura vida” életérzésbe. Bence ezúttal a szerelme nélkül utazott, ezért mindent rögzített a videónaplójában, hogy megmutathassa Adélnak, és a nézőknek a nyaralás részleteit.
 


Már kapható K.T. Zelenay új könyve, a 2038 trilógia második kötete, A Szent Korona végveszélyben. Az, első-, a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai már 300 napja szerepel az eladási sikerlistákon, a könyvek Facebook oldalát pedig már közel 16 ezren követik. A tavalyi esztendő egyik legsikeresebb történelmi témájú könyve volt a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai. A “történetíró regény” után K.T. Zelenay a thrillert választotta a 2038 – A Szent Korona végveszélyben műfajául.


És még egy jó hír a végére: Channing Tatum újra letépi magáról a ruháit a Magic Mike XXL című filmben! Tatum az Ellen DeGeneres show-ban vendégeskedett, ahol nem konkrétan - de bizonyos szempontból mégis - lerántotta a leplet a 2012-ben bemutatott első rész folytatásáról. Persze a rajongók felcsigázásában már eléggé pengére művelte ki magát, így a show előtt már kiposztolta a Twitter oldalára a film hivatalos plakátját, az alábbi szöveggel: "Nézni szabad, de tapizni nem, egészen holnapig...Nézze mindenki az Ellen Showt!" Hölgyeim, a Magic Mike XXL várva várt előzetesét a CinemaKlubon, ITT nézhetitek meg!

 

 

És veled mi történt?

Legnézettebb videók