Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
Idén először ünnepélyes körülmények között adták át a Televíziós Újságírók Díját. A szakmédia által tavaly alapított elismerés célja, hogy kiemelje az igényes hazai televíziós teljesítményeket. A díjakat nyolc kategóriában osztották ki. Az elsőt Magyarország legnépszerűbb főzőműsora, A Konyhafőnök kapta. Az év Stand Up Comedy showja idén is a Showder Klub lett. A fiúk a gálán még az öltözékükből is viccet csináltak. Idén újdonságként a legjobb sorozatszínészeket is jutalmazták. A legjobb színésznőnek járó díjat ebben a kategóriában a Barátok közt Berényi Ágija, Gubík Ági kapta.
 

Eufóriában Nagy Britannia,és az egész világ, Katalin hercegnő ugyanis világra hozta második gyermekét. A kislány 3700 grammal született, egészségesen, helyi idő szerint pár perccel reggel fél 9 után. A palota a hírt háromórás késleltetéssel közölte, mert a protokoll alapján először a 89 esztendős dédnagymamát, II. Erzsébet királynőt, és a királyi család többi tagját értesítették. A baba nevét várhatóan a következő napokban hozzák nyilvánosságra.
 

A Konyhafőnökben vad küzdelem után újabb három középdöntős született. Miután felvétel közben rosszul lett és feladta a játékot az egyik versenyző, Pacsa Sándor, így a szerkesztők úgy döntöttek, újabb esélyt adnak Zolinak, aki a második játékhéten a középdöntő kapujában esett ki a versenyből. Zoli végül olyan jól teljesített, hogy Eszter és Máté mellett ő is befőzte magát a középdöntőbe, így már kilencen esélyesek, hogy megnyerjék a fődíjat!
 

A Reflektor stábja egy exkluzív party-n vett részt, amelyen a sztárvilág krémje is felvonult. A Barátok közt színészei mellett Kulcsár Edina szépségkirálynővel, és az X-Faktor énekeseivel is összefutottunk.
 

A ValóVilág történetében több játékos is kipróbálta már magát a popszakmában, volt, aki sikerrel járt, és volt, akinek néhány nap alatt szertefoszlott az álma. A legújabb vállalkozó nem más, mint VV Zsuzsa, akinek szintén régi vágya, hogy énekesnő legyen.
 

Az Éjjel-Nappal Budapest szívtiprója, Kristóf az utóbbi hónapokban új hobbijának hódol, ugyanis tetoválni tanul. Szerencsére van elég bátor jelentkező, akin gyakorolhat, legutóbb például Marci ajánlotta fel erre a nemes célra az egyik karját.
 

És veled mi történt?

Legnézettebb videók