Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
Rengetegen találgatták, kik lehetnek majd az idei év legnagyobb szabású showjának műsorvezetői, de a győztes kombinációt senki sem találta el, most eljött az igazság pillanata.
 

Sziget Fesztivál: az ország egyik legnagyobb bulija! Az egyik első bejátszást látják a Sziget Fesztiválról, amit a Fókusz készített, 1999 augusztusából. Ezek a felvételek már több mint másfél évtizedesek, de már akkor is komoly múltja volt a fesztiválnak, abban az évben rendezték meg ugyanis hetedszer. Így nézett ki akkor a „Diáksziget” főnöke, Gerendai Károly. Így a fesztivál programfüzeteinek zseniális előszavait író Új Péter, ez pedig Budapest főpolgármestere, Tarlós István, néhány öltönygenerációval korábban.
 

Kiderítettük, vajon miért divatos idén a „bocinyalta” haj? Igen, trendi a zsíros haj! Nem csak a nagy divatházak modelljein, de hollywoodi csillagok fején is láthattunk már csatakos hajat szép számmal. A divatdiktátorok szerint ez nem ciki, és a bocinyalta frizura idén is hódít. A kérdés csak az, vajon ki vállalja be?
 

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben többzenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány.
 

A 38 éves fitneszvilágbajnok, Béres Alexandra tavaly ősszel adott életet második gyermekének, Flórának, de a szülés után néhány hónappal már visszanyerte tökéletes alakját.
 

Barabás Évát, a Fókusz műsorvezetőjét gyermekkora óta vonzza a színház világa, mindeddig azonban nem volt lehetősége arra, hogy a színpadon is bizonyíthassa tehetségét. Amikor nemrégiben megkapta élete első szerepét, sokáig ő magasem hitte el, hogy végre megvalósul az álma. Az álom azóta valósággá vált, ahogy azt a Szentivánéji piknik című előadáson mi magunk is megtapasztalhattuk.
 

Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: Aurelio és a Valóvilág 7 harmadik helyezettje, VV Dóri egy párt alkot. A bajai szájhős azt állítja, hosszú idő után végre megtalálta a boldogságot, és még az sem zavarja, hogy a szerelme jó pár évvel idősebb nála.
 

Szexire gyúrta magát az ÉNBP sztárja! Karola nem titkolja, mindig is irigykedve nézte a testépítő nőket, úgyhogy nemrég elhatározta, hogy ő is kigyúrja magát.
 

Hétről-hétre megkérünk egy-egy ismert véleményvezért, hogy mondja el a gondolatait a műsor kapcsán. Ezúttal Sixx, az Index és a comment:com tévé- és sorozatmániás bloggere foglalja össze a véleményét a Szelfi elmúlt egy hetéről. Figyelem, szókimondó szövegek!
 

És veled mi történt?

Legnézettebb videók