Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
Az Éjjel-Nappal Budapest jól menő vállalkozój, Bécy szeret egyedi darabokban feszíteni, büszkén mutatta meg stábunknak a gardróbját, ami tele van különlegességekkel. A mindig extravagáns megjelenésű Bécy határozott öltözködési elképzeléseit stylistja valósítja meg, aki szerint az üzletember szereti ha látszik, hogy sokba kerül, amit hord.
 

A ValóVilág 7 szerelmespárja három hónappal a játék vége után is boldog párkapcsolatban él, és már az eljegyzésen gondolkodnak. Laci szeretne meglepetést okozni Edinának: ott akarja feltenni a nagy kérdést, ahol megismerkedtek, vagyis a ValóVilág Villájában. A pár fontosnak tartja, hogy jegyességgel erősítsék meg a kapcsolatukat, a házassággal azonban még várnak.
 

Istenes Bence kisgyerekként még a postást leste hétfőnként, hogy hozott-e neki levelet távol élő apukájától. Most viszont már sokkal egyszerűbb a helyzet, Németországban élő anyukájával és barátaival szinte azonnal bármit meg tud osztani, ugyanis okostelefonja mindig vele van.
 

Jelentkeznél a Konyhafőnökbe, de Szeged közelebb van mint Pest? Semmi gond, odamegyünk! Mert ha elég ügyesen boldogulsz a konyhában, és sikerül meggyőznöd a zsűrit, hogy alkalmas vagy konyhafőnöknek, akkor nyerhetsz 10 (TÍZ!) millió forintot! Tudod, hogy az mennyi pénz? Zé megmutatja neked!
 

Papp Gergő ismét pizsomába bújik! A ma már sokak által csak Pimasz úrként ismert tévés gőzerővel készül szeptemberben induló műsorára. Megint összepakol, és újabb sztároknál tölti az éjszakát felesége társaságában.
 

Kordáék lassan szelfibajnokok lesznek! Még nem volt fél éve sem, hogy rajongók százezreivel együtt izgultunk Korda Gyuri bácsiért. Szokatlan volt, hogy nem láttuk őt énekelni, és egymás után utasította vissza az interjúkat is, ami pláne nem volt jellemző rá soha. Később kiderült, súlyos betegséget kellett legyűrnie. Ismét kirobbanó formában van, és Klárika oldalán még a tűző napon is úgy bírja a strapát, mintha 20 éves volna.
 

Öt éve már, hogy Takács Nikolas ott állt Vastag Csaba oldalán az első X-Faktor döntőjében. Ők ketten történelmet írtak, és bár végül Csaba lett a győztes, nem kérdés, hogy mindkettejük karrierje azonnal beindult. Nikolast talán kevesebbet láthattuk itt a Fókuszban, amire most a magyarázatot is megkaptuk. Az énekes egy többéves amerikai álomszerződéssel a kezében olyan lehetőséget harcolt ki magának, amelyre talán minden előadó vágyik.
 


És veled mi történt?

Legnézettebb videók