Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
Történelmi siker Cannes-ban. Nemes Jeles László Saul fia című filmje nyerte el a zsűri nagydíját, ami a második legrangosabb díj a fesztiválon. Magyar film utoljára 30 évvel ezelőtt kapott ilyen rangos elismerést. A Saul fia Nemes Jeles László első nagyjátékfilmje. A rendező azt mondta a díjátadó után, hogy az ájulás szélén volt a gálán. A Saul fia több elismerést is kapott: 4 díjjal térhet haza. Az Arany Pálmát Jacques Audiard francia rendező tamil menekültekről szóló alkotása kapta.
 

Nagy Alexa, a Barátok Közt Fekete Aliza úgy döntött, hogy egy időre félreteszi a szövegkönyveket és maga mögött hagyja a Mátyás király teret. A pihenésre szeretne koncentrálni és legnagyobb szenvedélyének, az utazásnak hódolni. De, hogy mi lesz az úti cél? Többek közt erről faggattuk a színésznőt.
 

Több mint százezer diák készül ezekben a hetekben a szóbeli érettségi vizsgákra, köztük az X-Faktor néhány fiatal tehetsége is. Az írásbelin több-kevesebb sikerrel már túl vannak, Nagy Ricsinek ugyanis a matekkal, a Spoon-os Kristófnak pedig éppen az énekkel akadtak gondjai.
 

Hurkát töltöttek, szalonnát szeleteltek és hagymát pucoltak a Barátok közt sztárjai. A színészek idei csapatépítő tréningje egy vidéki udvarházban zajlott, ahol a Mátyás király tériek két csapatot alkotva környezethez illő, különleges feladatokban mérték össze az erejüket.
 

Kiderítettük, melyik a leghatékonyabb fogyási módszer. 70 százalékban a diétán múlik minden, de edzeni sem árt, ha egy kis formát szeretnénk és nem akarjuk, hogy lógjon a bőrünk. Egy kis kardió például kocogás vagy biciklizés kis súlyemeléssel megspékelve lehet a tuti ötlet és volt nincs úszógumi.
 

A Szelfi az RTL új műsora: egy különleges reality, mely egyszerre érdekes kísérlet, és formabontó kezdeményezés. Ez a műsor akkor is érdekelhet téged, ha eddig valamiért kerülted a valóságshowkat! Kattanj a szelfire!
 

És veled mi történt?

Legnézettebb videók