Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
Ha elszakított titeket a történelem, a sors, ha nem tudod hol, milyen néven él, ha sok éve nem láttad már, de nagyon hiányzik. Ha kész vagy arra, hogy szembe nézz a múlttal, ha kész vagy arra, hogy megbocsáss, ha keresed a családod, segítünk! Jelentkezz itt!
 

Magányosnak lenni nehéz. Annyira, hogy csak párban lehet elviselni. Ha igaz szerelemre vágysz és megelégelted a várakozást, jelentkezz és hagyd, hogy segítsünk! Akárhol is van a társad, mi megtaláljuk!
 

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja, de ezúttal a legkisebbekkel! Ha te szeretnél lenni az ország első Junior Konyhafőnöke, vagy ismersz olyan 8-13 év közötti gyereket, akinek már most a főzés a szenvedélye, akkor jelentkezzetek! Fantasztikus kalandok és óriási nyeremények várnak rátok a Konyhafőnök Juniorban!
 

A Fricska magyar táncegyüttes tagjai úgy érzik, a tavaly szeptemberi világrekord és a londoni szereplésük nemcsak a saját, hanem a magyarok közös sikere. Szeretnének ezen az úton továbbmenni, és az egész világgal megismertetni azt a fantasztikus erőt, ami a magyar néptánc kultúrában lakozik.
 

Elnöki, bakja van, finom ellés, chillezés, szempa, YOLO, SWAG, offos, kajaflash, vagy kamillázás… és még sokáig lehetne sorolni. Önök értik miről van szó? Nem baj, ha nem, mert vagy nem tartoznak ahhoz  a csoporthoz, ahol ezt használják, vagy ezek a szavak még nem terjedtek el kellőképpen széles körben a szlengben.
 

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk.
 

 
A ValóVilág 7 szerelmespárjának senki sem jósolt nagy jövőt, Dennis és Fanni azonban a mai napig egy párt alkot. Mint mondják, hamarosan összeköltöznek, közös tetoválást azonban nem terveznek
 
És veled mi történt?
És veled mi történt?

Legnézettebb videók