Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait

Hétfőn kezdődött A Konyhafőnök második évada. Első nap hat új versenyző érkezett A Konyhafőnök konyhájába. Mindannyian tele voltak tervekkel és álmokkal, de az ötödik versenynapon eldőlt, hogy ki az a három versenyző, aki bekerül majd a középdöntőbe. Végül Domi és Ági párbaj nélkül bejutottak a középdöntőbe!
 

A harmadik helyért Ljubov, Tibor, és Pali küzdöttek, és végül Ljubov csatlakozhatott a középdöntősök táborához.
 

Öltözzünk akár tengerésznek vagy katonának, legyünk a farmer vagy a virágminták szerelmesei, ha idén tavasszal ezek közül választunk, biztosan nem nyúlunk mellé! 2015-ben az a szabály, hogy nincs szabály, legyünk bátrak és merészek! Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija és Dorinája éppen tavaszi alapdarabokra vadászik egy divattanácsadó segítségével. Lássuk, mi az, ami idén tavasszal semmiképpen sem hiányozhat a gardróbunkból! Eközben Marci és Kristóf is lázas válogatásba kezdett. A férfiaknál idén hódít az apró minta és a pasztel színek, de a klasszikus ing farmer kombináció sosem megy ki a divatból!
 

A ValóVilág 7 győztese, Robin a játék utolsó hetében ismerkedett meg a néhány napra beköltöző Anettel, és már akkor látszott rajtuk, hogy szinte az első látásra egymásba szerettek. Boldogságuk még két hónapig sem tartott, nemrég ugyanis a szakítás mellett döntöttek.
 

A ValóVilág7 egykori játékosának köztudottan nincs szerencséje a szerelemben, így volt ez a Villában, és sajnos így van ez azóta is. Mégis van valaki, aki gyakran kikéri a véleményét a témában. A VV7 egykori játékosa nagyon jó kapcsolatban van a nála hat évvel fiatalabb húgával Fannival, és igyekszik jó tanácsokkal ellátni őt. Dani a játék miatt ott hagyta a jogi egyetemet, de mindenképpen szeretné befejezni tanulmányait, illetve a média világa is nagyon érdekli.
 

Néhány hete attól volt hangos a sajtó, hogy Nádai Anikónak kislánya lesz, aki a Léna nevet kapja majd. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Anikó augusztusra várja a kisbabáját, akit a sors nagy ajándékának tart, ugyanis volt idő, amikor azt hitte, hogy sohasem lehet gyereke. Most már csak a névadással van gondban, ugyanis kiderült, egyáltalán nem biztos, hogy a baba kislány lesz.
 

Feltűnési viszketegségben szenved? Esetleg botrányhős? Varga Viktor ismét a figyelem középpontjában. A Louvre-ban elkövetett csínytevését senki nem tudta szó nélkül hagyni. Nyilatkozzon most ő maga, hogy milyen indíttatásból csókolta meg a Mona Lisát védő plexilapot. Az énekes egyébként rendkívül büszke, az interneten viszont sokan beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezik a történtek után.
 

Vigyázat, nagyon cuki! Csaknem egy hónap után a pingvinek és a fókák szombaton birtokba vehették új medencéjüket a Veszprémi Állatkertben. Az állatok türelmetlenül várták már, hogy előbújhassanak, és végre csobbanjanak egyet az új medencékben. Az egyik fóka még produkálta is magát a kíváncsi látogatóknak.
 

És veled mi történt?

Legnézettebb videók