Műsorújság
RTL Most

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Újabb szerelmes párra derült fény! Nemrégiben még egymás ellen küzdöttek most pedig el sem engedik egymás kezét. A 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi egy ideig sikeresen ellenállt a vonzalomnak, azonban a Spoon zenekar sármos Petije teljesen levette őt a lábáról.

 

Dukai Regina, és volt párja Feczesin Róbert már fél éve külön utakon járnak. Az énekesnő túltette magát a szakításon és fél év elteltével úgy érzi visszanyerte régi önmagát.

 

A VV7 győztese még mindig nehezen hiszi el, hogy ő az, aki mindent vitt! Bár sok támadást kapott odabent, és volt, amit megbánt, mégis úgy érzi, jól tette, hogy nem állt bele minden konfliktusba. Robin elárulta, hogy Fannival volt a legnehezebb együtt élni. Egy dolog biztos: a győzelem pillanata örökre bevésődött Robin emlékezetébe és innentől egy másik élet kezdődik majd számára.

 

Az izgalom miatt bemutatkozásuk után rögtön csuklani kezdtek az ország első koalái! Nur-Nuru-Bint és Vobarát mostantól bárki megnézheti közelről és ha szerencséje van, akkor abban a 3-4 órában érkezik, amelyet a kis ausztrál erszényesek egy nap ébren töltenek. Budapestről most már talán tényleg csak az óriáspandák hiányoznak. Vigyázat: nagyon cuki!
 

A részeg mókus az internetezők új kedvence. A kis rágcsáló egyszerűen képtelen egy domboldalon felmenni, és vidáman ugrándozik is. Íme, egy kollázs az ittas mókusokról, akik valószínűleg erjedt gyümölcstől csíptek be.
 

És ami most jön, az tényleg nem mindennapi! Csodájára járnak Negrónak, a beszélő hollónak. Helló, szia, és mi van, ezeket hajtogatja a Hortobágyi Madárkórház legnépszerűbb új lakója. Az illedelmes holló megszólítja a környezetében levőket. A madár az emberi hangra megtévesztésig hasonlító kiejtéssel társalog a látogatókkal.
 

Fanni és Dennis, a VV7 szerelmespárja jósnőnél járt. Radics Ágnes jósnő szerint még ebben az évben teherbe eshet Fanni. A szerelmesek az összeköltözést tervezgetik, de a komisz előbb szeretné rendbe tenni a magánéletét, hogy később tiszta lappal kezdjen új életet a Tündérfalvi lánnyal.

 

Ne feledd! A világ legsokszínűbb tehetségkutatója megérkezett Magyarországra! Ha elmúltál 4 éves és jól táncolsz, énekelsz, zsonglőrködsz, szavalsz, bűvészkedsz, zenélsz, viccet mesélsz vagy bármiben tehetséges vagy, akkor jelentkezz egyedül vagy csoportosan! Ne feledd: Hungary's Got Talent - A tehetség itthon van!

 

És veled mi történt?

Legnézettebb videók