KERESÉS search-close

Figyelem! - Csalók próbálnak visszaélni az RTL Klub nevével

szerző:
2016.12.16. 16:14

Az RTL Klub nézői hívták fel a figyelmet arra, hogy a Pest megyei Érden csalók próbálnak visszaélni a csatorna nevével. A csalók a tudomásunk szerint lakásokba csengettek be, majd arra hivatkozva, hogy a lakókat az RTL Klub egy nyereményjáték során győztesként sorsolta ki, a megnyert játékokat átvehetik, melynek névleges ára van, amit a helyszínen kell kifizetni.

Figyelem! - Csalók próbálnak visszaélni az RTL Klub nevével

Felhívjuk a nézőink figyelmét, hogy ilyen nyereményjáték nem volt és jelenleg sincs az RTL Klubon! Akik ilyen ürüggyel próbálkoznak, semmiképpen ne engedjék be őket otthonaikba, és ne fizessenek nekik! Az aktuális nyereményjátékainkról az ugyfelszolgalat@rtl.hu címen tájékozódhatnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való