Műsorújság
RTL Most

Átalakul az RTL Klub műsorrendje!

A Konyhafőnök negyedik évadának végével átalakul az RTL Klub esti műsorrendje. A Fókusz újra az RTL Híradó után jelentkezik, emellett vadonatúj évadokkal tér vissza a Keresem a családom, a Válótársak és a Gyertek át! is.

November 14-től a Fókusz újra az RTL Híradó után, vagyis 18.55-től jelentkezik, ez azt is jelenti, hogy az RTL Klub sztármagazin műsora, a Story Extra mától 17.25-től kerül képernyőre. Előtte A kis menyasszony című indiai romantikus sorozat lesz 15.35-től, 16.20-tól pedig A mentalistát láthatják a nézők az első évadtól kezdődően. A Fókusz után minden hétköznap 19.35-kor indul az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt is hamarabb, már 20.50-től kezdődik. 

A legnagyobb változás, hogy három nagyon sikeres saját gyártású műsor is visszatér az RTL Klubra, méghozzá vadonatúj epizódokkal.

Keddenként a Barátok közt után jön a Keresem a családom második évada. Lilu ismét egymástól régen elszakadt családtagokat hoz össze. Az adások között lesznek lélekig ható, megindító egymásra találások és megdöbbentő családtörténetekből sem lesz hiány. 

 


Csütörtökönként 21.30-tól érkezik a Válótársak régóta várt második évada. A rajongók az új epizódokban is figyelemmel kísérhetik majd a nőcsábász Sáfár Bálint (Stohl András) és barátai, Jakab Dávid (Scherer Péter) és Hatvani Joci (Lengyel Tamás) pikáns, mulatságos és olykor drámai kalandjait. 

 


November 18-ától pedig immár péntek esténként láthatják a rajongók a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz a tévé előtt otthon maradni, mivel már az első adásban Hajdú Péter, ÉNB Lali, Kiss Ramóna, valamint Vadon Jani, Szabó Zsófi és Debreczeni Zita küzd meg egymással a civil csapatkapitányaikkal az élen.

 


A saját gyártású műsorok mellett az RTL Klub legnépszerűbb sorozatai is képernyőn maradnak, így hétfő esténként a Dr. Csont Magyarországon még nem vetített 11. évadának epizódjait követhetik figyelemmel a nézők. Szerdánként a Barátok közt után pedig továbbra is a Szulejmán című sorozat uralkodhat.

Szombat esténként 18.50-től változatlanul a Fókusz Plusz jelentkezik, míg 20 órától a 2016-os X-Faktor élő showja lesz látható az RTL Klubon.

Vasárnap esténként amerikai blockbuster filmeket láthatnak a nézők: november 20-án jön a Hobbit trilógia záró része, Az öt sereg csatája, míg november 27-én a Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével részben Magyarországon forgatott Herkules című film érkezik.

Legnézettebb videók