KERESÉS search-close

A hosszú hétvégén a nézők az RTL Klubot választották!

szerző:
2018.04.03. 16:28

Húsvétkor sem akadt kihívója az RTL Klubnak: a piacvezető csatorna csütörtöktől hétfőig mindegyik nap nyerte a nézettségi versenyt a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban.

A hosszú hétvégén a nézők az RTL Klubot választották!

A Konyhafőnök új évadának csütörtöki, pénteki és április 2-i adása is magabiztosan teljesített: a gasztro reality csütörtöki epizódjára a televíziót nézők 15,4, a péntekire 14,8, míg a hétfői megmérettetésre 16,1 százalékuk volt kíváncsi.

Szombat este indult az RTL Klub vadonatúj sorozata. A Nagy Ervin nevével fémjelzett, A Tanár című széria első epizódja 19,8 százalékos közönségaránnyal debütált. A remek kezdésnek is köszönhető, hogy a szombati napon a 19-23 órás idősávban közel 10 százalékpontot vert a piacvezető csatorna fő versenytársára! Húsvét hétfője is az RTL Klub meggyőző fölényét mutatta: a főműsoridőben 7,2 százalékpontos különbséggel zárult a hosszú hétvége – a piacvezető csatorna javára.
Az adatok forrása: Nielsen Közönségmérés Live+AsLive adatok, 2018. március 26. – 2018. április 2.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való