KERESÉS search-close

Véget ért a Kicsi Óriások plakátversenye!

szerző:
2016.06.28. 06:00

Június elején pályázatot indítottunk a kicsik között, hogy a legügyesebb apró tehetség rajzolhatja meg az ősszel induló műsor óriásplakátját. A jelentkezés viszont a végéhez ért.

Véget ért a Kicsi Óriások plakátversenye!


Nagy feladatot adtunk a kicsik kezébe, a kihívás azonban rengeteg jelentkezést hozott: megannyi alkotás született, melyeknek csak az apró jelentkezők képzelete szabhatott határt. Volt, aki ceruzával, zsírkrétával, festékkel vagy akár tollal örökítette meg az ötletét, és így megannyi ámulatba ejtő terv született.

Persze a győzelmen és a dicsőségen kívül, volt még miért küzdenie a kis Picassóknak, hiszen szuper ajándékok is várnak a győztesre: nemcsak egy 100 ezer forint értékű, játékokra beváltható utalványt kap, hanem az egész ország látja majd a rajzát.

Az alkotásokat hamarosan értékeljük!

A beérkezett művek közül ketten biztosan győztesként kerülnek ki a versenyből, sőt: három rajz Facebook-közönségdíjat nyer! Úgyhogy július 4-én látogassatok el a Kicsi Óriások Facebook oldalára, mert feltöltjük a lehetséges közönségdíjas rajzokat. Utána pedig már szavazhattok is!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való