KERESÉS search-close

Mert a szünetekben folyamatosan megy a játék!

szerző:
2016.09.14. 15:25

Mit csinálnak a Kicsi Óriások tehetségei, amikor éppen nem órán vannak? Természetesen megy a játék ezerrel. A lehetőségek tárháza végtelen, persze náluk is megvan a nagy kedvenc.

Mert a szünetekben folyamatosan megy a játék!


Valószínűleg mindannyian játszottunk már székfoglalót, amikor körbe-körbe sétálgatunk a barátok társaságában, megy a zene, táncikálunk, és persze folyamatosan azon izgulunk, hogy előbb szerezzük meg a kiszemelt széket, mint a többiek.

Aki gyorsabban huppan le, az a nyerő, a többiek pedig szaladhatnak a következő hely után, nehogy ők maradjanak állva, miközben a zene elnémul.
 

Mert a szünetekben folyamatosan megy a játék!
 


Noha a Kicsi Óriások tehetségei óráról órára járnak az Akadémián, a próbák között mindig van idő egy kis közös szórakozásra. A székfoglaló mindannyiuk nagy kedvence lett, nem is véletlen, hogy a legtöbbször óriási, össznépi szaladgálás lett a dologból.
 

Kíváncsi vagy, milyen is a játék? Kukkants bele a videóba!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való