Műsorújság
RTL Most

Istenes Bence és Csobot Adél a Kicsi Óriások színpadán!

A tehetségmutató második adásában már a megalakult csapatok tagjai versenyeznek tovább, miközben pontokat gyűjtenek. Ráadásul most vendégek is érkeznek a gyerekekhez, akiket nem kímélnek majd a kicsik.

Múlt szombaton párbajok során és a zsűri döntései alapján eldőlt, hogy kik azok a tehetségek, akik továbbjutottak. Így megalakult az öt csapat: a Torpedók, a Lázadók, a Vagányok, a Fenegyerekek és a Kisördögök, élükön a csapatkapitányokkal.

A második adásban már minden táncospár, énekes és kistehetség egymás ellen és a csapatukért versenyez majd, pontokat gyűjtve a produkcióikkal.

A gyerekek mellett sztárvendégek is érkeznek a Kicsi Óriások színpadára, így például Istenes Bencét és Csobot Adélt is vendégül látják majd a műsor kistehetségei! Az pedig már most kiderült – a műsor promója alapján –, hogy az apróságok egyáltalán nem kímélik majd a sztárokat!

A kistehetségek, Olívia, Vivi, Viki, Kincső és Martin Balázzsal együtt fogadták Bencét és Adélt, természetesen nem kerülgették a forró kását, azonnal bekérdeztek a párnál:

„Hogy került a baba a pociba?” – hangzott el a kérdés Olíviától.


Hogy erre mi volt a pár reakciója? Lessétek meg a promót, szombaton 18:50-kor pedig jöhet a második adás!
 

 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók