KERESÉS search-close

Hogy állnak a pontversenyben jelenleg a Kicsi Óriások csapatai?

szerző:
2016.09.13. 14:08

A tehetségek minden héten pontokat gyűjtenek a produkcióikkal a csapataiknak. A 2. adásban ugyan még nem volt kiesés, de a jelenlegi pontokat továbbviszik majd a következő hétre. Nézzük, mi a helyzet most!

Hogy állnak a pontversenyben jelenleg a Kicsi Óriások csapatai?

Beindult a pontgyűjtés szombat este az RTL Klub vadonatúj tehetségmutató showjában, a Kicsi Óriásokban. A Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri egyesével értékelte és pontozta a gyerekeket, ezeknek a pontoknak az átlaga számított bele a csapatok összteljesítményébe.
 
A gyerekek rengeteget készültek a Kicsi Óriások Akadémiáján, ami az előadások színvolán is látszódott: Ricsi és Dorina, a Fenegyerekek csapatának táncosai például a maximális 10 pontot kapták meg Földes Esztertől és Spáh Dávidtól, Geszti Péter pedig 9,5 ponttal jutalmazta őket.
 
Az este folyamán minden versenyző részt vett egy-egy úgynevezett extra-produkcióban, amelyért kategóriánként egy-egy plusz pontot gyűjthettek be a gyerekek a csapatuknak.
 


Az énekesekkel Mező Misi és Lotfi Begi adott elő egy dalt, míg a táncosok és a kistehetségek is egy-egy közös produkcióval szántották fel a színpadot.
 
Az énekes extra-pontot Peti (és a Kisördögök) zsebelte be, a kistehetség kategóriában Vivi (és a Vagányok), a táncosok közül pedig Eszti és Zsolti (és a Lázadók) kaptak plusz egy pontot a zsűritől, felforgatva ezzel a már kialakult eredményt.
 
A legtöbb pontot (27,8) végül Tóth Vera és csapata – Cili, Petra, Kornél és Vivien –, a Vagányok gyűjtötte be.
 


A második helyezést (27,3 ponttal) Oláh Gergő és csapata – Lara, Dorina, Ricsi és Viki –, a Fenegyerekek szerezték meg, a harmadik helyen (27,2 ponttal) Kovácsovics Fruzsina és Kisördögök – Peti, Viki, Olivér és Olívia –, a negyediken (26 ponttal) Kiss Ramóna és a Lázadók – Petra, Eszter, Zsolt és Kincső –, míg az ötödiken (25,5 ponttal) Molnár Tibi és a Torpedók – Nina, Emma, Kevin és Martin – végeztek.

Jövő héttől nagy lesz a tét a Kicsi Óriások színpadán, hiszen egy időre búcsúznia kell majd a műsortól annak a csapatnak, amelyik az utolsó helyen végez.
 


A teljes adást ITT visszanézhetitek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való