KERESÉS search-close

Kész átverés: Hujber, Mukli Gyula és Kozsó a célpontban!

szerző:
2009.09.01. 13:00
A megújult Kész átverésben Cooky vezényli az eseményeket és teszi próbára a kiszemelt áldozatokat!
Hujber Feri Koltai Róbert legújabb filmjében egy chippandale fiút alakít. Feri izgatottan készül a szerepre: éjjel-nappal edz, táncpróbákon vesz részt. A film angol producere és a sztárszínésze, Michael Madsen azonban finoman szólva sem elégedett Feri teljesítményével.

Koltai Róbert megpróbál kiállni Hujberért, de a producer azt mondja, nincs ideje ilyen zöldfülűek betanítására, sőt, Feri testével is problémái vannak…
Hogy miről beszélget Michael Madsen színész Ferivel? Mit tanácsol magyar kollégájának? Kiderül a Kész átverés szeptember 3-i adásából!

A Kész átverésben itt lesz még Mukli Gyula is, aki jóhiszeműen kölcsönadja értékes hangtechnikáját az Ocho Mocho zenekar szimpatikus tagjainak, másnap azonban a Fosó galambok punkzenekar kakastaréjos frontemberével és saját, tönkrement felszerelésével találja magát szemben.

Kozsó is kényelmetlen helyzetbe kerül egy külföldi befeketető miatt, akinek az énekes teázójára fáj a foga. A külföldi üzletember igényének egy hatalmas hátú verőemberrel is nyomatékot ad, Kozsót azonban nem érdekli az üzlet. Ekkor előkerül egy benzines kanna... Hogy Kozsó megijed-e ettől, és hogy hajlandó-e megválni a teázójától, kiderül a Kész átverés legújabb adásából!

Tartsanak velünk Önök is szeptember 3-án, csütörtökön 22.00-kor !
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való