KERESÉS search-close

Rippel Feri esküvője veszélyben forgott

szerző:
2009.05.06. 14:00
A Kész átverés stábja gondoskodott róla, hogy az ifjú vőlegény lagzi előtti napjai ne teljenek eseménytelenül.

A szezon utolsó Kész átverés show-jában Balázsék magasra tették a mércét. Átverték a szőke ciklont, Labancz Lillát, az őserdő büszke hősét, Rippel Ferit, és az aranytorkú Koós Rékát.

Ferinek nem volt nehéz megtalálni a gyenge pontját, hiszen az egész ország tudja, mennyire odavan szerelméért, így okkal volt csalódott, mikor akadályok gördültek fényes lagzijuk útjába.

Labancz Lillára, az új magyar tinifilm, az Álom.net sztárjára pedig alaposan ráhozták a frászt, a képzeletbeli aknamezőn szinte mozdulni sem mert az ijedtségtől.

Koós Réka sem járt jobban két sorstársánál. Őt a rádiós műsorvezető, Cooky ejtette át látványos hisztijével a Kalandra fal! ruhapróbáján.

Linkajánlónk:

Még több hír a sztárokról az RTLBulvár oldalán - kattints!

Tippek TV-nézőknek itt - TV24.hu

tv.lap.hu
rtlklub.lap.hu
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való