Műsorújság
RTL Most

Retteghetnek a celebek, újra itt a Kész átverés!

A szezon első adásának áldozatai: Vadon Jani, Fekete Pákó, Csisztu Zsuzsa, és Delhusa Gjon.
Hazai hírességeink közül senki sincs biztonságban, márciusban ugyanis az RTL Klubon vadonatúj részekkel jelentkezik Sebestyén Balázs és „gerillacsapata” a Kész átverés showal.

A szezonnyitó adás március 12-én, csütörtökön 22.00-kor kezdődik.

A műsor stábja igazi nagyvadakat tréfált meg ebben a hónapban. Balázs még egyik legjobb barátját és kollégáját, Vadon Janit is átejtette. Otthagyta a kocsiját egy kapubejáróban Janival, aki nem tud vezetni. Természetesen mindenkinek pont arra akadna dolga, így a műsorvezetőnek meggyűlik a baja a portással, egy motoros futárral, egy nagyhangú nővel, sőt még a mentősökkel is. Hogy a tévés hogyan mászik ki a slamasztikából, az csütörtökön kiderül.

A magyar könnyűzene őfőméltósága is megkapta a magáét. A fekete fenegyerek, Pákó hozta rá a frászt azzal, hogy maffiózókkal üzletelt, a kölcsönszerződést pedig Gjon nevében is aláírta.

A Kész átverés show kedvenc áldozata, Pákó biztonságban érezte magát, hiszen úgy tudta ő csak átverőként kapott szerepet a márciusi adásban, ám Bárdosi Sanyi nem fért a bőrébe, megviccelte. Egy fotózáson eljátszotta, hogy egy mérges pók csípése miatt igazi szörnyeteggé változik. Pákó reakciója természetesen ezúttal sem volt visszafogott, ez a csütörtöki adásból is látszani fog. Tartsanak velünk!

Linkajánlónk:

Még több hír a sztárokról az RTLBulvár oldalán - kattints!

Tippek TV-nézőknek itt - TV24.hu

tv.lap.hu
rtlklub.lap.hu

Legnézettebb videók