Műsorújság
RTL Most

Kész átverés: Fodor Zsóka, Pintér Tibor és Ben a célpontban!

A szeptemberi Kész átverésben Benkő Dániel vezényli az eseményeket és teszi próbára a kiszemelt áldozatokat!
Pintér Tibort egy általános iskolától megkeresték, hogy mivel olyan sokat tett a hazai lósportért, szeretnék róla elnevezni a nyári táboruk épülő fedeles lovardáját. Tibor igent mondott a felkérésre, azt azonban csak a helyszínen tudta meg, hogy nemcsak a nevét, hanem az építkezés elindításához szükséges hárommillió forintot, és a kedvenc lovát, Tobit is odaígérte.

A hazai zenetévé műsorvezetője, Ben édesapjával a civil autós sportokat népszerűsítő film forgatására érkeznek a Hungaroringre. A helyszínen kiderül, hogy az autóban, amivel róhatják majd a köröket, egy új fejlesztésű elektronika van, amire bizony nagyon kell vigyázni, ám Bennek ez nem sikerül.

Zsóka a Barátok közt béli szereplését hátra hagyva úgy döntött, visszatér régi szerelméhez, a színházhoz, és a Csárdáskirálynő Cecíliájának szerepéért Békéscsabára költözik. Utolsó budapesti reggelijét legjobb barátjával, Mága Zoltánnal fogyasztja el, aki a találkozóra magával hozza Stradivari mester egyik különleges hegedűjét. Beszélgetésüket Zsóka egyik megszállott rajongója többször is megszakítja, majd dühében földhöz vágja a drága hangszert.

Erdélyi Mónika az egyik reggeliben megemlítette, hogy kipróbálná a színészkedést, ezért Kálomista Gábor producer egy szerep ajánlattal elhívja az irodájába. Mónika izgatottan érkezik a találkozóra, s ott találja kolléganőjét, Valkó Esztert. A titkárnő, Erzsike elnézést kér a filmmogul késéséért, s elmeséli, hogy Gábor hőn szeretett nagypapája két hete halt meg, és ez mennyire megviseli a főnökét. A lányok vidáman cseverésznek, ám hamarosan horrorba fordul a nap: Mónika egy óvatlan mozdulatának következtében összetöri a megboldogult nagypapa hamvait tartalmazó urnát.

Legnézettebb videók