KERESÉS search-close

Sztárok a pácban – Kész átverés show

szerző:
2010.03.31. 13:01
Áprilisban Mary Zsuzsi, Ada, a Benkő villából ismert Tünde és Hujber Feri esnek az abszurd átverések áldozatául.
A Reggeli újonc műsorvezetőjét két kolléganője, Ördög Nóra és Horváth Éva viccelik meg. Annak idején Peller Mariann is átélt pár kellemetlen pillanatot Éva jóvoltából, most Feri is megtudhatja, milyen a beavatás a Reggeli háza táján.

Adát is kollégája húzza csőbe. Ben feldühödött exbarátnői veszik üldözőbe őket, sőt még egy lánykérésre is sor kerül.

Benkő Dániel egykori menyasszonya, Tünde már a feleségjelöltek közül is kitűnt naivitásával és egyedi életfelfogásával. A bulizós lányról most kiderül, hogyan boldogul, ha a kamera másik oldalán, riporterként kell helytállnia.

A Kész átverés show áprilisi adásának negyedik „áldozata” Mary Zsuzsi. Az énekesnő az utóbbi hónapokban jó pár bulvárlap címoldalát kibérelte magának botrányaival, most azonban megtudhatjuk, hogyan fogadja a fiatal modell fiúk közeledését a díva.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való