KERESÉS search-close

Veres Robitól retteghetnek a sztárok!

szerző:
2010.02.19. 13:44
A Csillag születik döntőse új feladatot kapott: mostantól ő lesz a műsorvezetője a népszerű Kész átverésnek. S ez a feladat igazán testhezálló!
Robival az elmúlt fél évben fenekestül felfordult a világ. Bejutott a tehetségkutató döntőjébe, rendszeresen szerepel a Class FM Morning Show-jában, a múlt héten pedig leszerződött a Mikroszkóp Színpadhoz, ahol híradót fog rappelni az előadások előtt.

- Nagyon nagy kihívásnak tartom, hogy megbíztak a Kész átverés műsorvezetésével. Senkit sem szeretnék utánozni, ahogy eddig is, eztán is magamat adom és lököm, ami az eszembe jut. A televíziózás azért kevésbé kötetlen műfaj, mint a freestyle, ezért belevetem magam a gyakorlásba, mert műsorvezető még soha nem voltam. A műsor passzol a stílusomhoz, remélem a poénjaim itt is ütnek majd.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való