KERESÉS search-close

István Dani botrányos békülési kísérlete

szerző:
2009.11.26. 23:10
Ungár Anikó a Kész Átverés stábjának segítségével vett revansot a Reflektor műsorvezetőjén.
Ungár Anikó a Kész Átverés stábjával szövetkezve tette próbára a műsorvezető idegeit. Mindezt azért, mert egy hónappal ezelőtt A Reflektor adásfelvételén bekapcsolva maradt Dani mikrofonja, és hallatszott, ahogy viccelődik a sztárokon. Ungár Anikót például manírkirálynőnek nevezte.

István Dani úgy tudta, hogy békülni érkezik a kávézóba, újságírók előtt ássák el a csatabárdot Anikóval. Nem is sejtette, hogy egy jól kitervelt átverés áldozata. A megrendezett történet szerint ugyanis Anikó egyáltalán nem akart békülni. Dani még akkor sem gyanakodott, mikor a bűvésznő kidobatta a virágcsokrot, amit a műsorvezető hozott neki, folyamatosan pocskondiázta Danit, sőt még ki is figurázta.

A valóságban természetesen Anikó egyáltalán nem haragszik a tévés bakija miatt, és csak a hecc kedvéért hozta kellemetlen helyzetbe Danit.

A teljes adást megnézheti az RTL MOST oldalán!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való